reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

:-D No mój też jest przestraszony a ja mam nastawienie podobne do Twojego. Nie ja pierwsza i nie ostatnia. Jedyne o co się martwię to o maleństwo,żeby wszystko poszło dobrze i urodzil się zdrowy. Dzisiaj (znowu!) sprawdziłam czy wszystko dla maluszka mam naszykowane do szpitala :-D:-D Krejzol jestem ale tak mi krakają że urodzę wcześniej że nie chce się obudzić z ręką w nocniku;-)
Miq witamy:-)

reklama
Miq, co tam, co tam?

Iwasku, ja torby nawet nie sprawdzam, książeczkę mam nie podbitą ;) Pełen luz :p mój się tylko boi, że nie dojedziemy na czas i będzie musiał odbierać w samochodzie.

hahaha chyba obawa każdego faceta :)Faktycznie jesteś WYLUZOWANA!!!!;-) Mój też się bał czy nie będzie w pracy i czy zdążymy ale uspokoił się bo go to ominie. Idę tydzień wcześniej do szpitala więc bez stresu:-)

Iwasku, no niestety, jak mój będzie w pracy to zanim przyjedzie to daje pół godziny i minimum godzina do szpitala, więc z tym czasem to różnie może być, a moja mama rodziła szybko...

Lamia, kiedyś dawno temu miałam, ale jakaś maść mi pomogła, nie pamiętam już, ale w ciąży to nie wiem jak jest. Kiedy masz lekarza?

kurde dziewczyny stwierdzam ze mam hemoroida ,ja nie wytrzymam . Ma to któraś ???
Ja
w ciąży jeszcze nie ma, ale pewnie mnie to czeka bo mam skłonności. Kup sobie maść proctochemolan i tym smaruj, a jeśli chodzi o mnie i co mi daje jeszcze efekt bez używania medykamentów, kostka lodu i przykładać daje ulgę od zaraz. Współczuje i życzę szybkiego zakończenia boleści. Na wizyte nawet nie czekaj, albo dzwoń do lekarza czy mozesz masci brać, albo leć do apteki babki ci doradza, bo to czesto spotykany problem ciężarnych.

silka: w środę mam lekarza, mam nadzieje ze tym razem mnie wysłuchai nie oleje

fasolka: ja mam skłonności do zaparć i wiedziałm ze w koncu mnie to dopadnia, ale ze teraz to jstem zła , kurde nawet nie moge siedziec na tyłku

Ja tak podczytuje Iwaska i Sil i stwierdzam, ze wszyscy faceci są tacy sami... :-p mój też już panikuje, że mam sobie zapisać nr telefon do niego do pracy bo on nie ma zasięgu na komórce... :-p poza tym już cały czas mówi o tym, że jechać do "naszego" szpitala z dwa razy bo on tam był tylko raz w życiu a to dość daleko i musi dobrze pamiętać drogę :-p

reklama
a żyje sobie pomalutku, mierze temp, teraz mam nocki, dzisiaj mierzyłam o 11.30 i jakiegoś strasznego wahania nie było, więc myślę, że wykres będzie czytelny.Orientujecie się jak to jest z tą owulacją?występuję w dniu skoku czy po?mam dziwne wrażenie, ze ten cykl będzie krótszy...
a pisałam Wam, że dostałam uczulenia na Gynalgin?
co do hemoroidów, mojej koleżance lekarz kazał jeść winogrona, tylko nie pamiętam jaki kolor

Do góry