reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ewika, cudna Mała :) Powiedz mi, jak ogarniasz dom i Córeczkę? Trudno jest?
Nie jest żle Lilka śpi po 3 godziny (przynajmniej w dzień bo kolejną noc spała tylko 2 godz dlatego jestem jak ząbi) więc jest czas na wszystko, posprzatam ugotuje i forum odwiedze ;)
A czuję się nawet dobrze, pomijając hemoroida który i wczoraj się objawił i omdleń, które są nie wiadomo skąd, no i te ni skurcze ni co co mnie łapią . Ale dzidziuś juz sie od ponad tygodnia rusza to i to wszystko wynagradza :-)
na hemoroidy polecam posterisan albo procto hemolan obydwa można stosować w ciąży i działają cuda

reklama
Kochana to wylecz pęcherz jak najprędzej! Posiewu nie miałam ale jak poszłam do ginekologa przed ciążą powiedzieć, że chciałabym się starać o dzidziusia to id razu dał mi skierowanie na morfologię i mocz! Okazało się, ze mam bardzo liczne bakterie, dostałam antybiotyk i w sumie zaraz w następnym cyklu zaszłam w ciąże :-) może to tylko zbieg okoliczności ale wiem, że bakterie też mogą mieć wpływ bo moja teściowa poroniła pierwszą ciąże przez silną infekcję dróg moczowych...

no morfologie robilam w było ok ale zrobie jeszcze raz nie wiem moze to dlatego ze w nocy jak chodze siku u nas w lazience w nocy jest strasznie zimno nie wiem

Kwiatuszku, niestety raz przeziębiony pęcherz często wraca... Zrób badania, a poza tym dużo pij

Ja nie mam siary, ale wiem, że nie musi wystąpić i nie schizuję, zresztą, ja to się nawet porodu nie boję.. dziwna jestem

ale mi się marzy, zeby mi moje maleństwo jakiegoś kopa zasadziło. Słyszałam wczoraj serducho, więc wiem, ze tam jest mały szkrab, ale mógł by się czasem odezwać.
Odnośnie moczu i bakterii, koleżanka starała się o dziecko 6 miesięcy i nic, a wszystko było ok pod względem ginekologicznym ok. Lekarz w końcu zlecił posiew, a tam Sajgon, dostała antybiotyk, podleczyła pęcherz w kolejnym cyklu ciąża się znalazła :-) - w styczniu rodzi chłopaczka :-)

Sil no to możemy sobie podać rękę! Bo ja też nie! W ogóle to do mnie nie dociera :-p nawet jak już staram się myśleć na chama o tym bólu to jakoś spływa to po mnie jak po gumowej kaczce i tyle. :-p bardziej myślę o wszystkim co będzie już po porodzie :-p

staram sie duzo pic i pije moczopedna wode jana ael mi ja kiedys polecila

kup sobie sok żurawinowy, ale sok sok, a nie syrop, i do wody dodawaj cytryne, tak samo do herbatki. Trzeba jak najmocniej zakwaszać środowisko, i ciepło się ubierać. Majtki do kolan i na szelkach, żeby z żadnej strony nie podwiewało ;-)

reklama
staram sie ubierac cieplo kochana zawsze koszulka itd juz raz lezalam w szpitalu na nerki i zastrzyki w d*** wiecej nie chce choc prawde mowiac poszlabym se na 3dni do szpitala przebadaliby mnie a ja bym odpoczela

Do góry