reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

haha :-D każdy kto patrzy na mój wykres nic nie wie o co chodzi :-p jestem orginalna :-D

jutro mam na 16.40 ale pewnie będzie jakieś opóźnienie (jak zawsze) wiec pewnie o 17 wejdę :-p więc cały dzień niepewności :-/

Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek to ja tak po cichutku gratuluje, to daje nadzieje dla kolejnych staraczek. Jak już wszystko ładnie jutro potwierdzisz to proszę o paczuszkę świeżych fluidków

a tak w ogóle to czemu wykresy na NS nie są widoczne?

witam sie z ranca nadrabialam was troszke
Nciuszka ty baboku wstretny ja tu zestresowana taka sie martwilam o was :* dobrze ze cali i zdrowi jestescie :-) mamusia sie nie martw wracaj do meza i tul ile sie da i bedzie dobrze:tak:

Kwiatuszku niestety ja nie moge znalesc wynikow chyba gdzies zgubilam w czasie przeprowadzek :zawstydzona/y::wściekła/y:

Atanku sliczny brzusio buziaczek dla Amelki i mamusi:-)
Pyscku 3 mam &&& za dzisiejsza wizyte ja tez widze dwie krechy ;-) wiec daj znac jak wyjdziesz z gabinetu:tak: i jeszcze ~~~~~~~na szczescie i dla naszych staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wlasnie a gdzie paluszek??? asiol??? ciekawe co u nich :zawstydzona/y:
ma_gdalena - widze ze pranie rozpoczete chyba bede podobnie reagowac na pranie tych malutkich ubranek:tak:
Zafasolkuje- jak tam sie dzis czujemy podziel sie nasza polska drozdzowka:p:-p

28 tydzien
zestawienie miesiaceZobacz załącznik 410902
46523.gif
<cmokwpępolka> piękny bąbelek :-)

Piękny!
wiecie co ja popadam w paranoję, tak bardzo chce żeby teraz się udało. Każdy kolejny dzień polega na czekaniu i opiera się na jednej myśli "Pragnę być matką" przeraża mnie to. Przeszłam sporo w życiu i zawsze była twarda, myślałam, że nic mnie nie załamie, a tu szok III miesiąc starań (dopiero) a ja panikuję, nawet mój mąż stwierdził, że to mój słaby punkt
nie nakręcaj się, nie nakręcaj się bo możesz się bez sensu zablokować, jak Ci tylko w głowie świta myśl to szukaj innej, rób coś absorbującego - okna myj ;-)

no i ja się pobeczałam, ale by było cudownie jak by Ci się udało :-) Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Powodzenia na wizycie Pycholku nasz :-)

Zafasolkuje- jak tam sie dzis czujemy podziel sie nasza polska drozdzowka:p:-p
Się czujemy dobrze, aczkolwiek w nocy brzuch bolał, ale nie ciążowo tylko bardziej jelitowo. Teraz jest już dobrze.
Proszę buła dla Was Zobacz załącznik 410931

reklama
zafasolkuje mniam dziekujemy:-) pychotka hahaha a ja tez nie raz tak mam i to w nocy ze brzuch boli przez jelita:zawstydzona/y:

zafasolkuje ale ten czas leci zaraz w polowie ciazy juz bedziemy :))) a ja musze cos zjesc bo az mi niedobrze sie z glodu robi :/

Ostatnia edycja:
Do góry