reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

omg dziewczyny ale wy piszecie !!
Ja dzisiaj w bibliotece przesiedziałam pół dnia ale przynajmniej pokserowałam kilka książek i mogę pisać moją prace :D
Moja wredna @ jeszcze nie przyszła a dziś termin @ więc zobaczymy. Pewnie się spóźni i narobi nadziei :-D

Fifka śliczny brzuchol ! Młody się wypina ostro ! :-)
Pyscek trzymam kciuki mocnooo !!
Milia no nie wiem co powiedzieć na temat Twojego :( Przykro mi strasznie że facet może nadrobić tyle złego :( Trzymaj się kochana :*
Ael piękny Wiktorek !
Dziurka jak twoje dzieciaczki ? :-) Ucałuj je przez brzuszek :*
Magda, Fasolka, Neciuszka, Lamiav, Lauraa, Mag-a i wszystkie o których zapominiałam wielki buziak ! :D

Ostatnia edycja:
reklama
<cmokwpępolka> piękny bąbelek :-)

nie nakręcaj się, nie nakręcaj się bo możesz się bez sensu zablokować, jak Ci tylko w głowie świta myśl to szukaj innej, rób coś absorbującego - okna myj ;-)

hej już pomyłam,jak mam @ to wpadam w szal porządków. Staram się ale Wy najlepiej wiecie jak to jest...
Postanowiłam, że na chrześniaka kupię łańcuszek z krzyżykiem(troszkę to kosztuje) a i szatkę na all zamówię, taka wyszytą z inicjałami, ale,ale że są święta to przydałoby się coś pod choinkę rzucić, jaką zabawkę kupić dla takiego 3 miesięcznego maluszka, matę już ma, takie nosidełko z pierdołkami też ma, nie mam pomysłu, chciałabym, żeby to było niedrogie ale fajne, kurcze sporo wydatków na te święta.
Ael wklej jakieś fotki Wiktorka...

Pyscku testy raczej mylą się częściej w drugą stronę! Uwierz mi! Coś na rzeczy jest na pewno! U mnie też identyczny test po kilku dniach po @ też taki bladziuchny wyszedł! :tak:

Pyscku z mówieniem lepiej odrobinkę zaczekać. Chociaż do bijącego serduszka a najlepiej do końca tego 3 miesiąca. Chociaż ja rodzicom i teściom powiedziałam niemal zaraz po, ale znajomym i rodzinie dopiero po 3 miesiacu. :tak:

Hejka wszystkim:happy:
Co tam u Was słychać?:happy: U mnie tak średnio na jeża :sorry: koniec cyklu się zbliża to załapałam doła (znów) :baffled: chyba już co miesiąc tak będzie:-( jak to jest, że innym przychodzi to bez trudu, wszyscy moi znajomi nie mają takich problemów, czuję się przy nich jak wybrakowana:sorry: (wiem, wiem ochrzanicie mnie za takie myślenie, ale… tylko z Wami mogę być naprawdę szczera, nie muszę udawać „mamy jeszcze czas na dziecko”,” wcale jeszcze go nie chce” a wyć mi się chce, że nic nie mogę zrobić by je mieć :-( chyba muszę się jakoś z tym pogodzić, jeszcze nie wiem jak, ale muszę) :hmm:

Neciuszka
- super ciucholki :happy: i włoski też masz ładniutkie :tak:

Dziurka-
ochrzaniałaś mnie, że się nie pojawiam, a sama znikasz bez zapowiedzi?:rofl2: Ciuś, ciuś, ciuś :happy:Jak się czujesz? :happy:

Jak się ciężaróweczki w ogóle czujecie wszystkie?

Fifcia
- super ten Twój maluszek się wierci :-)

Pysku
- trzymam &&&& za wizytkę :happy:

Lamia
– napisałam Ci przepis na serniczka, smacznego życzę :-)

Ael-
a jak się miewa Wiktorek i rodzinka? :-)

reklama
Pyscku z mówieniem lepiej odrobinkę zaczekać. Chociaż do bijącego serduszka a najlepiej do końca tego 3 miesiąca. Chociaż ja rodzicom i teściom powiedziałam niemal zaraz po, ale znajomym i rodzinie dopiero po 3 miesiacu. :tak:
a umiesz mi wyliczyć np w którym tyg bym była?

jak miałam poprzednią @ 13.10 to teraz by było 6 lub 7 ... dobrze liczę ??

Ostatnia edycja:
Do góry