reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Powiem Wam szczerze, że ja nie znam tego o czym piszecie...
tzn u nas jest dokładnie na odwrót, że to ja wiecznie nie mam ochoty... a szczególnie w ciąży
czasami to już głupio mi jest i wmawiam sobie, że przecież mam ochotę a jak tylko przychodzi co do czego to wszystko mnie drażni i klapa
ale wyobrażam sobie co czujesz bo jak tylko wyobrażam sobie, ze ja robię podchody a on mi odmawia kilka razy z rzędu to chyba bym się wściekła i poszła spać do drugiego pokoju 

Magd.a
Fanka BB :)
... ale wyobrażam sobie co czujesz bo jak tylko wyobrażam sobie, ze ja robię podchody a on mi odmawia kilka razy z rzędu to chyba bym się wściekła i poszła spać do drugiego pokoju![]()
Ehs.. nie mamy drugiego pokoju u M. ( strasznie nad tym ubolewam.. :-()
Ooollcciiaaa
Witam się po długiej przerwie...jak ostatnio pisałam nie miałam weny na pisanie...
Trochę jesteśmy zalatani zapraszaniem gości na wesele i tak cały tydzień praca szkoła i zapraszanie... Im mniej osób do zaproszenia tym bardziej się nie chce...W szczególności że z tymi osobami próbujemy od miesiąca się spotkać :|
Pyscek trzymam &&&&&&&&&& i czuje że to fasolka, melduj się rano z wynikiem testu
Ael nie mogę się napatrzeć na Wiktorka...
Daje troche mamie odpocząć??
Atanku życzę Ci żeby ten III trymestr nie dał Ci " w kość "
Sil daj znać jak już się zacznie coś dziać..
To już tak blisko....
Mila boże normalnie jak czytałam to co napisałaś to aż oczy wyszły mi z orbit :O . Dobrze się zastanów nad dalszymi decyzjami... Szczerze Ci powiem , że nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu ....... Pamiętaj , że jesteśmy tutaj i będziemy Cie wspierały niezależnie od tego co postanowisz :*
(Jak zawsze po takiej przerwie mam problemy z pamięcią co której miałam napisać...
)
Magd.a nie dołuj się :* Z Tobą jest wszystko "tak"! Ostatnio ja też mam częściej ochotę od mojego
. Razem się musimy nauczyć ....
haha
Gocha prawidłowe nastawienie
Moja mama tez ma problemy z tarczycą i co ma dwójkę dzieci... kuzynka też ma i to o wiele większe problemy i co ? jej synek kończy niebawem 3 latka
Nie pamiętam już więcej co miałam napisać więc pytam wszystkich ciężarówek jak się czujecie ??
Dzieciaczki dają popalić ??
pewnie głupio to zabrzmi ale nie mogę się doczekać tej niepewności czy udało nam się zajść czy nie ... Czekam i czekam dłuży się ten czas do wznowienia starań jak cholera...
Trochę jesteśmy zalatani zapraszaniem gości na wesele i tak cały tydzień praca szkoła i zapraszanie... Im mniej osób do zaproszenia tym bardziej się nie chce...W szczególności że z tymi osobami próbujemy od miesiąca się spotkać :|
Pyscek trzymam &&&&&&&&&& i czuje że to fasolka, melduj się rano z wynikiem testu
Ael nie mogę się napatrzeć na Wiktorka...
Atanku życzę Ci żeby ten III trymestr nie dał Ci " w kość "
Sil daj znać jak już się zacznie coś dziać..
Mila boże normalnie jak czytałam to co napisałaś to aż oczy wyszły mi z orbit :O . Dobrze się zastanów nad dalszymi decyzjami... Szczerze Ci powiem , że nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu ....... Pamiętaj , że jesteśmy tutaj i będziemy Cie wspierały niezależnie od tego co postanowisz :*
(Jak zawsze po takiej przerwie mam problemy z pamięcią co której miałam napisać...
Magd.a nie dołuj się :* Z Tobą jest wszystko "tak"! Ostatnio ja też mam częściej ochotę od mojego
Gocha prawidłowe nastawienie
Nie pamiętam już więcej co miałam napisać więc pytam wszystkich ciężarówek jak się czujecie ??
pewnie głupio to zabrzmi ale nie mogę się doczekać tej niepewności czy udało nam się zajść czy nie ... Czekam i czekam dłuży się ten czas do wznowienia starań jak cholera...
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Olcia jako jedna z cieżaróweczek powiem, że ciąża na moim etapie to już nic przyjemnego... mam tylko nadzieję, że nie będzie gorzej. Kręgosłup boli, spojenie łonowe jeszcze bardziej, spać się nie da i znaleźć wygodnej pozycji do siedzenia też nie :-( mój mały wczoraj w nocy tak wyrabiał, że już w pewnym momencie się wystraszyłam czy wszystko z nim w porządku, że tak się wierci.,.
Ael nie mogę się napatrzeć na Wiktorka...Daje troche mamie odpocząć??
Eeeee.....nie
Olcia jako jedna z cieżaróweczek powiem, że ciąża na moim etapie to już nic przyjemnego... mam tylko nadzieję, że nie będzie gorzej. Kręgosłup boli, spojenie łonowe jeszcze bardziej, spać się nie da i znaleźć wygodnej pozycji do siedzenia też nie :-( mój mały wczoraj w nocy tak wyrabiał, że już w pewnym momencie się wystraszyłam czy wszystko z nim w porządku, że tak się wierci.,.
Poczekaj na poród
S
Silmiriel
Gość
Ael, Ty to potrafisz pocieszyć, nie ma co
Ale mój bilans dziś będzie pozytywny po tym, co rano odstawiłam. Otóż: nadal mogę się ogolić tam sama, nogi też, paznokcie u nóg też nie są problemem. O. I czekam do stycznia, a co. Zgarnę nagrode za pierwsze dziecko.
Ooollcciiaaa
Jak się wierci to dobrze
Eeeee.....nie
To niedobry jeden!Oddaj go chociaż na kilka dni!
Odpoczniesz
Poczekaj na poród![]()
Ael nie strasz nas!
Ael, Ty to potrafisz pocieszyć, nie ma coAle mój bilans dziś będzie pozytywny po tym, co rano odstawiłam. Otóż: nadal mogę się ogolić tam sama, nogi też, paznokcie u nóg też nie są problemem. O. I czekam do stycznia, a co. Zgarnę nagrode za pierwsze dziecko.
Wow :O , masz już jakieś oznaki zbliżającego się porodu ??
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
to moze poszukajmy najmłodszej hehe
Haha Tak jak Sil piszę, najmłodsza jest Mineralna - 18 lat. Ja mam 23

to tak ciąży nie wykryła jeszcze bo za wcześnie, ale też nie wykluczyła,że mogę być w ciąży ... dała mi tabletki mam je łykać przez 10 dni i potem odrazu na betkę i po wynikach mam iść znów do niej na wizytę .także dziękuję kochane za kciuki i proszę dalej trzymać jak można :-)
a teraz lecem kochane do sklepu będę za chwilę to dalej popiszę lub odpiszę na każdego posta :-)
No to mocno trzymam kciuki!! Choć noskiem wyczuwam fasolkę!! No i z niecierpliwościa czekam na wynik porannego testu!
pyscek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mam doła, nie czuje ruchów dziecka, nie wiem czy to dlatego, że nie mam keidy odpocząć i zrelaskować się, czy dlatego, że jestem za gruba. Do tego totalny brak pożądania ze strony męża jeszcze potęguje brak akceptacji dla samej siebie. Koszmar jakiś :-(.
Oj... nie przejmuj się... będzie tylko gorzej...

czesc, dawno mnie nie bylo u Was... ale widze ze tu ruch jak zawszeja sie czuje dobrze
jestem na zwolnieniu od tygodnia wiec odrazu inaczej moge wypoczac i wiele dolegliwosci minelo.
Witaj!! Zaglądaj do nas częściej!!
Powiem Wam szczerze, że ja nie znam tego o czym piszecie...tzn u nas jest dokładnie na odwrót, że to ja wiecznie nie mam ochoty... a szczególnie w ciąży
czasami to już głupio mi jest i wmawiam sobie, że przecież mam ochotę a jak tylko przychodzi co do czego to wszystko mnie drażni i klapa
ale wyobrażam sobie co czujesz bo jak tylko wyobrażam sobie, ze ja robię podchody a on mi odmawia kilka razy z rzędu to chyba bym się wściekła i poszła spać do drugiego pokoju
![]()
To ja powiem ci ze mam dokładnie tak samo... seks dla mnie może nie istnieć teraz,.. jest mi niewygodnie i po prostu moje libido jest zerowe... czasem mi tylko mojego szkoda...
A tak a pro po tych spraw! Wczoraj po raz pierwszy odkąd jestem w ciąży zrobiłam sobie samobadanie szyjki macicy i się aż przestraszyłam

No i teraz kolejny news... mój miał dzisiaj wypadek... gość wjechał w jego autobus w bok... nikomu nic nie jest ale mój jest cały obolały (właśnie wróciliśmy z pogotowia) a autobus jest skasowany tak ze idzie do kasacji... szok

Podziel się: