ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ael dziękuje za pocieszenie
kochana jesteś :* 
Sil no ja też się golę sama ale z lusterkiem
Olcia nie miałam jako takich problemów z kręgosłupem przed ciążą ale praca siedząca dawała mi się we znaki i nie raz nie mogłam się podnieść rano z łóżka... no i w ciąży bardzo szybko dał o sobie znać bo już w 12 tygodniu strasznie mi dokuczały bóle i ze względu na to od 14 tygodnia siedzę już na L4
Fifka nawet nie myśl o tym! Dobrze, że nic poważniejszego mu się nie stało! Ja nienawidzę sytuacji kiedy mąż wychodzi do pracy a my jesteśmy pokłóceni. Chociaż czasami nie da się tego uniknąć
A to ja jestem jeszcze młodsza od Fifki bo mam 22 lata :-)
kochana jesteś :* 
Sil no ja też się golę sama ale z lusterkiem
Olcia nie miałam jako takich problemów z kręgosłupem przed ciążą ale praca siedząca dawała mi się we znaki i nie raz nie mogłam się podnieść rano z łóżka... no i w ciąży bardzo szybko dał o sobie znać bo już w 12 tygodniu strasznie mi dokuczały bóle i ze względu na to od 14 tygodnia siedzę już na L4
Fifka nawet nie myśl o tym! Dobrze, że nic poważniejszego mu się nie stało! Ja nienawidzę sytuacji kiedy mąż wychodzi do pracy a my jesteśmy pokłóceni. Chociaż czasami nie da się tego uniknąć

A to ja jestem jeszcze młodsza od Fifki bo mam 22 lata :-)

wiec pewnie czeka mnie popoludniowa drzemka;-) teraz szybko od 7 zalatwiam pralnie
ale on mowi ze to tylko zwykly strach wiec nie ma sie co martwic ze nam kg przybywaja wiadome ze nosimy ich dziecko w brzuszku i nie bedziemy wygladaly caly czas tak samo skoro malutki czlowieczek rosnie
ehh a teraz czas na sniadanko bo glodna juz jestem jak nie wiem co