• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej , jestem jeszcze nie pojechałam do szkoły ...
no zrobiłam test ale dziś wyszła jedna grubaśna krecha :-( więc nie wiem co to ma znaczyć w kulki sobie ze mną leci ten mój organizm ... zobaczymy co będzie za 11 dni ... ehh ...

reklama
dzien dobry!
Kurde no nie nadrobie,nie ma sily..ale...
Pyscku przykro mi z powodu jednej krechy,moze jeszcze jednak Fasoinka z tego bedzie więc &&&&&& i ~~~~~~
Fifka
temat Twojego małża kochana pomine dzis bo juz pogadane :tak:Ale tych kopniakow zazdroszcze strasznie...
Neciuszka zeby nie było:****
Olciaaa ciesze sie,że Cie widzę. Przygotowania pelną parą ida?
Truskawcia,słonce Ty moje..tulę Cie do moich i tak malych(.)(.). Bedzie dobrze kochana,zobaczysz,doczekasz sie i Ty,wszystkie staraczki sie doczekają.
Fasola kobito Ty masz nam mowic co i jak,po to jestesmy,żeby sie wspierac,dawac sobie kopniaki i wzajemnie "ustawiac" w razie potrzeby. I się nie martw tak bardzo bo Maluch to czuje. Widzisz,ja ruchy jako takie, łoo..to duzo nawet powiedziane,takie "przelewanie" poczułam pare dni temu,no moze tydzien a Ty jestes w ciazy starszej jedynie kilka dni...masz czas kobieto. A mezem sie nie przejmuj,jak zglodnieje to przyjdzie "na kolanach":-)
Ewika,Ael rosna Wam pociechy jak na drożdżach,niedlugo bedzie przedszkole,pierwsze milosci, randki itd itd:-D
Gocha podleczysz sie kochana i bedzie ok. Ja Ci mowie,przez 20 lat leczylam tarczyce i o widzisz,udalo sie ja na tyle podleczyc ze jest w miare ok i nawet w ciazy.

no i cos mialam..hm...

Pyscku nie wiem nawet co napisać... :-( no do doopy szczerze mówiąc, nie myślałam nawet, że może wyjść taki psikus :baffled: mam nadzieję, że ciąża jest naprawdę tak wczesna i , że może tym razem miałaś jakiś gorszy test i dlatego tak wyszło ;-) ja trzymam póki co kciuki :-) bo ma się rozumieć, że @ nadal niema.... ?

tak @ nadal brak ... zobaczę po 11 dniach zrobię kolejny tak jak mi kazała i bete, ale jak znów wyjdzie I krecha to nie ma sensu robić bety ...
a może że test o czułości 25 ??

tak wszystkie dopominały się o mnie a tylko 2 kobietki odpisały :-p niedobre Wy :-p no nic lece się szykować do szkoły bi się spóźnię na pks :-( życzę miłego i udanego weekendu :-) odezwę się do Was w niedzielę :-(

Ostatnia edycja:
Laura i Dziura doczekacie się też swoich aż bedziecie miały ich dość :-D ale przyznam ze za tym "objawem ciąży" będę tęsknić najbardziej, mimo ze czasem dokucza! a małemy tak się spodobało ze teraz co raz jak poczuje ręke na brzuchu to nogę już wypina! :tak: od się spodobała zabawa :laugh2:

Pyscku może test jakiś wadliwy... pisałam ci ze testy częściej mylą sie w tą "negatywną" stronę. poczekaj choć pare dni. Myśle ze już nawet po 4-5 dniach powinien wyjść pozytywny i na tym 25.

No a ja zmykam do fryzjera!! A co :-D wieczorem strzele fotkę to pokażę jak wyglądam :tak: choć pewnie różnicy wielkiej nie bedzie jak to zwykle na długich włosach....

Pyscku, spokojnie, sama pisałaś, że masz 25, a skoro wyszło blado z 10, to 25 nie załapie. Jeszcze będzie chleb z tego pieca, mówię Ci, no

Dzień dobry :)

Cywilizacja powróciła do mnie.

Pyscku mogło ci nie wyjść na 25tce zwyczajnie nooo, mnie na 10tce ledwie wyszło wtedy dopiero jak odczekałam i poprawiłam to nieco wyraźniej i kropkę tylko widać było na usg jak już poszłam do lekarza. Bierz grzecznie dupka i czekaj :)

Fasolka no nakopę ci w dupalka noooo. Ja grubsza od ciebie jestem :P a na poczułam tylko raz coś u gina a teraz to czasem takie jak by się przelało coś ale to wieczorem jak leżę na plecach grzecznie i też nie zawsze. Jeszcze mamy czas :*

Sil jak kochana samopoczucie?

Chceta babeczkę?

Fifka myszko ja nic nie wiedziała dopiero żona powiedziała mi. Ucałuj Krzysia tam gdzie lubi najbardziej :D i pokaż się jak wrócisz od fryzjera bo ja dotarłam wkońcu :D

AAAAA książki mi wkońcu przyszły nooo ponad dwa tygodnie czekałam.

Ostatnia edycja:
Neciuszka ja chętnie, bo śniadania do pracy zapomniałam :no: a nie chce mi się ruszyć tyłka do sklepu.

Pyscku trzymam kciuki, żeby jednak fasolka u Ciebie już była. W razie czego nie martw się w końcu się doczekasz :) :-)

reklama
Neciuszko, dziękuję dobrze :)
Komin będziemy robić na wiosnę, bo pan nie chce kurzyć przy Dzidzi, jakby chciała wyjśc :)
I kupiliśmy osuszacz powietrza, kurczę, nie podejrzewałam, że mamy tyle wody w powietrzu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry