ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ewika oby tak dalej ładnie rosła! :-) a jak radzisz sobie z kąpielami takiego maleństwa?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lilka grzeczniutka śpi równiutko 3 godz czyli w dzień mam czas dla siebie jedynie w noc gorzej bo praktycznie całe noce nie śpi ale też nie płacze po prostu tak sobie czuwa i zmusza mnie do noszenia na rękach (cwaniaczek jeden już się przyzwyczaiła) Teraz to już nie wyobrażam sobie mojego życia bez NiuniEwika gratulujemy niuni, ale Ci super. A jak się ma maleństwo, nauczyłaś się już z nią żyć? Ale ten czas leci...
Kąpie babcia bo ja już będąc w ciąży powiedziałam że kąpać nie będe a że mąż przeziębiony więc babcia ma okazję się wykazaćEwika oby tak dalej ładnie rosła! :-) a jak radzisz sobie z kąpielami takiego maleństwa?
co byśmy załamane ofiarki ze sobą zrobiły
z tego co mi wiadomo, to wogóle dużo ludzi choruje na tarczycę :-( czasem nawet sama się zastanawiam czy nie powinnam przebadać się szczegółowo :-/ a powiedz mi jeszcze, coż to jest, to has... Coś tam ;-) wybacz, że nie przytoczę dobrze nazwy, ale piszę z komórki i nie mam podglądu na wasze wpisy