reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ewika gratulujemy niuni, ale Ci super. A jak się ma maleństwo, nauczyłaś się już z nią żyć? Ale ten czas leci...
Lilka grzeczniutka śpi równiutko 3 godz czyli w dzień mam czas dla siebie jedynie w noc gorzej bo praktycznie całe noce nie śpi ale też nie płacze po prostu tak sobie czuwa i zmusza mnie do noszenia na rękach (cwaniaczek jeden już się przyzwyczaiła) Teraz to już nie wyobrażam sobie mojego życia bez Niuni

Ewika oby tak dalej ładnie rosła! :-) a jak radzisz sobie z kąpielami takiego maleństwa?
Kąpie babcia bo ja już będąc w ciąży powiedziałam że kąpać nie będe a że mąż przeziębiony więc babcia ma okazję się wykazać

czesc, dawno mnie nie bylo u Was... ale widze ze tu ruch jak zawsze :) ja sie czuje dobrze :) jestem na zwolnieniu od tygodnia wiec odrazu inaczej moge wypoczac i wiele dolegliwosci minelo.

Ma_gdalena-i dobrze, że jesteście :-D co byśmy załamane ofiarki ze sobą zrobiły :p a tak jesteście dla nas przykładem, że się udaje :-*
Milia-dziękuję :-) i ja za Ciebie trzymam kciuki, w ķońcu bedziemy szczęśliwymi mamusiami :-*
Gochaa- widzę, że rozumiesz o co chodzi :-( oczywiście będę wspierać jak tylko będę potrafiła najlepiej :-) a u Was są jakieś przyczyny tej niemocy?
Fasolcia-ja pożeram fluidki od Ciebie ;-)
A żeby Wam poprawić humorki, to powiem, że ja właśnie siedzę w pracy :mad: do 5-tej rano :p

Ewika-gratuluje Wam trzech tygodni ;-) nie dziwie się, że nie wyobrażasz sobie życia bez takiego Skarba :-)
K&M-Witaj :-) jak się czujesz? :-)

Ostatnia edycja:
Truskawcia od 3 miesięcy leczę się na niedoczynność tarczycy i hashimoto które nieleczone mogą być przyczyną niezachodzenia także lekarz powiedział że u mnie powinnam liczyć że staram sie od 3 miesięcy bo wcześniej organizm był "chory". Zobaczymy czy tabsy zrobią swoje :)

Gochaa-przykro mi, że masz takie dolegliwości :-( ale jak się leczysz to musi być dobrze :-D z tego co mi wiadomo, to wogóle dużo ludzi choruje na tarczycę :-( czasem nawet sama się zastanawiam czy nie powinnam przebadać się szczegółowo :-/ a powiedz mi jeszcze, coż to jest, to has... Coś tam ;-) wybacz, że nie przytoczę dobrze nazwy, ale piszę z komórki i nie mam podglądu na wasze wpisy :mad:

Hah nikt nie umie tego wymówić ;p;p to też jest choroba tarczycy- guzki są i ogólnie polega to na tym że przeciwciała w organizmie niszczą tarczycę i to też może powodować że zarodek nie umie się zagnieździć ale dużo kobiet z tą chorobą ma piękne zdrowie dzieciaczki także ja się nie przejmuję tym i walczę :-):-)

Ja też podłapałam podły nastrój, chce mi się ryczeć i jakoś mi tak.. przykro.

Oglądałam film "To tylko sex" czy coś w ten deseń.. sama bo M. nie chciał..

Wy gadacie,że w ciąży Wasi mężczyźni nie chcą się przytulać, co ja mam powiedziec w tym cyklu ( w suwaczku widać ) kochaliśmy się kilka razy.. teraz mamy ponad 3 tygodnie bez.. i co? ani nie jestem gruba, ani nie jestem w ciąży, po prostu ja nie wiem, dlaczego nie, jak robię podejście, to jest cmokniecie i " Kochanie nie dziś".. odwracam się do ściany i idę spać i tak jest za każdym razem jak robię jakieś podchody.. chyba chce być sama.. jutro zostawię M. kartkę i nauczę się masturbować :-D

reklama
Haha Magda ty to masz hasła ! ;p Nie martw się faceci tak mają niestety. Ja też się dziwnie czuje czasem jak ja chce a mój się zachowuje jak kobieta i mówi że go głowa boli, albo się nie chce. A mówią że to kobiety takie niechętne..

Do góry