ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Truskawcia wiem, ze to marne pocieszenie ale na pewno się doczekasz ;-) 7 miesięcy to naprawdę jeszcze nie tak długo :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Duphaston dostałamPyscku a co to za tabsiki Ci przepisała??
kochanie, nie przejmuj sie...tak jak dziewczyny mowily, stan ciazy zawsze u facetow wyzwala emocje i uczucia bardziej opiekuncze niz pozadania...tak to juz jest, ale nie sadze, zebys przestala mu sie podobac, skoro wybral ciebie, chcial miec z toba dziecko, podobalas mu sie do tej pory to nie ma mozliwosci, zeby nie czul do ciebe pociagu:-) tylko po prostu terz troche w innym charakterze cie odbiera. a moze porozmawiaj z nim o tym, bo moze on nie wie jakie masz uczucia?
Mam doła, nie czuje ruchów dziecka, nie wiem czy to dlatego, że nie mam keidy odpocząć i zrelaskować się, czy dlatego, że jestem za gruba. Do tego totalny brak pożądania ze strony męża jeszcze potęguje brak akceptacji dla samej siebie. Koszmar jakiś :-(.