ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Truskawcia wiem, ze to marne pocieszenie ale na pewno się doczekasz ;-) 7 miesięcy to naprawdę jeszcze nie tak długo :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziękuję, że wogóle się mną tu interesujecie
poprostu mam takie chwile zwątpienia i niemocy :-(
więc Twój mąż jest w bardzo podobnym wieku do mojego, więc jest szansa ;-) 
Duphaston dostałamPyscku a co to za tabsiki Ci przepisała??

kochanie, nie przejmuj sie...tak jak dziewczyny mowily, stan ciazy zawsze u facetow wyzwala emocje i uczucia bardziej opiekuncze niz pozadania...tak to juz jest, ale nie sadze, zebys przestala mu sie podobac, skoro wybral ciebie, chcial miec z toba dziecko, podobalas mu sie do tej pory to nie ma mozliwosci, zeby nie czul do ciebe pociagu:-) tylko po prostu terz troche w innym charakterze cie odbiera. a moze porozmawiaj z nim o tym, bo moze on nie wie jakie masz uczucia?
Mam doła, nie czuje ruchów dziecka, nie wiem czy to dlatego, że nie mam keidy odpocząć i zrelaskować się, czy dlatego, że jestem za gruba. Do tego totalny brak pożądania ze strony męża jeszcze potęguje brak akceptacji dla samej siebie. Koszmar jakiś :-(.

To dalej trzymam kciuki ! To na bank fasolka musi w końcu jakaś być tej jesieni !!