reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
truskawcia: moj mąż ma 37 lat , nam się na szczęście udało, ale wiem co czujesz bo moj długo nie był gotowy tym bardziej że ma już dziecko z pierszego małżeństwa , także też sie naczekałam, ale napewno wam się uda, jakoś tak jest niesprawiedliwie że niektóre pary muszą się starć dłużej niż inneale napewno wam sie uda wirzę w to

Ma_gdalena- wiem kochana:happy: dziękuję, że wogóle się mną tu interesujecie :happy: poprostu mam takie chwile zwątpienia i niemocy :-(

Lamia- dziękuję kochana :happy: więc Twój mąż jest w bardzo podobnym wieku do mojego, więc jest szansa ;-)
Jak będziecie tu za mnie wszystkie kciuki trzymać to musi się udać :happy:

Ostatnia edycja:
Truskawciu, chyba w każdej z nas siedzi niepokój, że coś się nie uda, że coś nie pójdzie, jak chcemy... bo tego nie da się sprawdzić przed, a jak się uda, to odłożyć dziecko na półkę na lepszy czas... Ale każdej z Was tutaj staraczek uda się na pewno. 7 cykli to i dużo i mało. Mało medycznie, dużo dla kobiety. I to też normalne, że człowiek się buntuje i martwi. Nie napiszę Ci wyluzuj, bo przecież to wiesz. Ale zwyczajnie uwierz w siebie, w Was, tworzycie fajną rodzinę, już, teraz, a kiedyś stworzycie trójeczkową, czwóreczkową, czy ile tak -ową chcesz

Truskawcia po to tu jesteśmy, w końcu to wątek dla staraczek więc jak już tu wystarane zajmujemy miejsce to przynajmniej na coś się przydamy ;-) :*

Pyscku ah, czyli tak standardowo. Zauważyłam, że dupek jest dość popularny wśród wszystkich ginekologów :-p

Mam doła, nie czuje ruchów dziecka, nie wiem czy to dlatego, że nie mam keidy odpocząć i zrelaskować się, czy dlatego, że jestem za gruba. Do tego totalny brak pożądania ze strony męża jeszcze potęguje brak akceptacji dla samej siebie. Koszmar jakiś :-(.
kochanie, nie przejmuj sie...tak jak dziewczyny mowily, stan ciazy zawsze u facetow wyzwala emocje i uczucia bardziej opiekuncze niz pozadania...tak to juz jest, ale nie sadze, zebys przestala mu sie podobac, skoro wybral ciebie, chcial miec z toba dziecko, podobalas mu sie do tej pory to nie ma mozliwosci, zeby nie czul do ciebe pociagu:-) tylko po prostu terz troche w innym charakterze cie odbiera. a moze porozmawiaj z nim o tym, bo moze on nie wie jakie masz uczucia?

Pyscek...ja bym na twoim miejscu zrobila bete juz jutro, bo chyba bym nie wytrzymala, ale mysle, ze jezeli jutro wyjdzie ci ten test tez pozytywny to mozna sie juz cieszyc a betka pozniej potwierdzic! ja juz ci gratuluje kochana, obys rozpoczela nowy pozytywny wysyp fasolinek!!:-):tak:
Truskawcia...ja juz 3mam mocno!!! na mnie mozesz liczyc:tak:

Jestem po przerwie musiałam wybyć na zakupy !! I widzę że pyscek tu szaleje !! :-D To dalej trzymam kciuki ! To na bank fasolka musi w końcu jakaś być tej jesieni !! :D
Truskawcia mi już prawie rok stuknie od kiedy się staramy takze nie martw się będziemy się wspierać razem :D Już niedługo będziesz się chwaliła tu brzuszkiem i zdjęciami USG :*:-)

A ja czuje że jednak @ przyjdzie jutro bo podbrzusze boli :( chociaż tempke mam ładną a zawsze spadała przed @. Chociaż z tym to nigdy nic nie wiadomo. MOje ciało lubi płatać figle :D

reklama
Do góry