reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wracaj się do mamy!!!!!!

Właśnie się dowiedziałam, że koleżanka, która jest w ciąży 2 tygodnie starszej od mojej, ma poważny problem z córką. Mała ma torbiel na mózgu, która w ciągu niecałego tygodnia zwiększyła się o 1 cm. Jutro jedzie na patologie, dostanie sterydy na rozwinięcie płuc małej i będą obserwować czy torbiel się zwiększa czy nie. Jeśli będzie duże zagrożenie, będzie miała cc, a mała operację na mózgu....jakaś masakra, aż mi się ryczeć chce...

Ael przeczytałam właśnie, to co pisałaś kiedyś i chciałam się zapytać co z tą dziewczynką w efekcie się stało? Nie wiem, może pisałaś, a ja przeoczyłam. Jeśli możesz to napisz raz jeszcze.

reklama
fifka dajesz tak swoje zdjecie na glownym?? Przeciez macie konta na fejsie;-)
Poza tym pozdrawiam Was wszytskie. Te co znam i te ktorych nie znam jeszcze
kwiatek daj znac jak przeczytalas PW ode mnie zagladne jutro rano albo wieczorem po pracy
Aerleda,zaczynasz chudnac??? Ja cos nie moge, ale ja tyje bo ciasta jem, wlasnie upieklam ciasteczka owsiano-czekoladowo-migdalowe i je spalilam ha ha ha ha aha ha. Ta to jest jak sie piecze przed @ kiedy mozg nie pracuje za szybko:crazy:

hej kochane:-) to ja tylko nie spie??? i sie nudze:sorry:
AeI-Wiktor super chlopak jaki z niego przystojniak bossshhheeee cud miod rosnie jak na drozdzach i te minki ja juz chce swojego bobasa miec juz przy sobie
Moj termin porodu planowany na 3 maja :-p
Z tymi zaslabnieciami ja tez na poczatku mialam kilka takich akcji ze jak bym nie usiadla albo cos to bym padla na pysk :confused2: mi ginka powiedziala ze albo to od cisnienia bo mam niskie i mam wtedy strzelic sobi kawe albo napic sie coli lub pepsi :tak: albo taki moj urok kazala za szybko nie wstawac z lozka i ogolem nie nosic nic ciezkiego itp ale jeszcze teraz mi sie zdarza ze jak cisnienie mi mocno spadnie to mam zawroty glowy widze "muszki" latajace zalewa mnie pot i padam heh
Ma_gdalena - sliczna komoda i nad ta sama sie zastanawiamy z moim J i chyba sie skusze:-p
Fifka- slicznie wygladasz wloski boskie:tak: dlugie mmmm... naprawde sliczna z ciebie kobietka :tak::-)
cos jeszcze mialam pisac i nie wiem :sorry:

Dzień doberek :)

Witam się i ja :) jakoś mi się zwlec nie chciało po porannej molestacji przez męża hihi ;) a teraz sama siedzę bo on się edukuje. Przeczytałam książkę sobie na łóżku i pora coś zrobić. Tylko strasznie mi się nie chce bo mnie kaszel od wczoraj męczy bardzo i katar :(

Magdalena
fajna ta komoda bardzo, szkoda że nie ma ikei w okolicy :(
Nalaa ty to odpoczywaj i dbaj o siebie bo ci sprzedam kopniaka i zobaczysz :p
Dziurka żono mój termin już znasz rozpakowania
magenta ponudzimy się razem? :)
Coś jeszcze miałam ale jak zwykle skleroza.

Hej ja niestety plamię także z moich marzeń nici.. Ale może w następnym się uda :) Najgorsze jest to że to już prawie rok ! Przeraża mnie to i boję się że naturalnie nie mamy szans..

Neciuszka pewnie ze mozemy ponudzic sie razem hehe
laugh.gif

Gocha- tule mocno kochana i przesylam ~~~~~~~~~~ na kolejny cykl:tak:i 3 mam mocno kciuki kochana ja tez sie staralam ponad rok o maluszka a kiedy sie tego wcale nie spodziewalam pojawily sie 2 krechy:zawstydzona/y: nie mysl ze naturalnie wam sie nie uda ;-) musisz wierzyc ze jest dobrze

reklama
Lovka zrobię zdjęcie całej siebie w niedługim czasie (bo w końcu już zaczęłam kolejny tydzień) Obiecuję :tak: i Dziękuje za komplement! Na twoją forteczkę tez czekam!

Amalfi a kto te zdjecie będzie oglądałjak mypiszemy z szybkością huraganu :-D Pare godzin i zdjęcie znika gdzieś na dalszych stronach forum :tak:

Dziureczko
a gdzie ten spis?

Ja dzisiaj tylko na chwilę bo trzeba zmykać. Koło 15 przychodzą do nas goście a ja z M dopiero z łóżka się zwylekliśmy :cool2:

Do góry