Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzień doberek
Magdalena fajna ta komoda bardzo, szkoda że nie ma ikei w okolicy![]()
ja to aż bałam się wejść po całym dniu, że teraz będę czytać pół nocy Wasze wpisy a tu zaledwie 3 strony...
załatwiłam sobie 3 egz i 2 zaliczenia na następny zjazd
jeden egz niestety musiałam przełożyć na koniec lutego ale w sumie myślę, że to nie będzie już większy problem :-) Haha ale w nocy fajnie tak mame wkurzaćŻartuję... ja się modle żeby mój w nocy spał w miarę normalnie...

Aelku Wiktor wychodzi z założenia, że sobie ze staruszką trochę posiedzi i dotrzyma jej towarzystwa. A Asia to by chciała żeby ten Wikuś cały czas spał
Strasznie mnie dziś głowa boli![]()

Mama mówiła że mnie sama budziła sprawdzać czy ja w ogóle żyje... tamtej pory to była norma ze zasypiałam koło 10 w nocy i wstawałam miedzy 5-6 rano. Mój Brat za to dawał czadu co dwie godziny i nie było przebacz 

ale już musiał wykończyć, mieliśmy później dokończyć, ale jechaliśmy na imieniny jego wujka i wróciliśmy już późno i pijani