• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzień doberek :)

Magdalena fajna ta komoda bardzo, szkoda że nie ma ikei w okolicy :(

Ale na Allegro jest pełno tych mebli z ikei... co prawda z przesyłką wychodzi ciut drożej ale jak bym nie miała nigdzie w pobliżu to może bym się skusiła skorzystać z tego ;-)

Nie wierze w to co widzę :szok: ja to aż bałam się wejść po całym dniu, że teraz będę czytać pół nocy Wasze wpisy a tu zaledwie 3 strony...
Ja już po szkole i jestem wykończona a jeszcze jutro :eek::eek: załatwiłam sobie 3 egz i 2 zaliczenia na następny zjazd (:szok:) szczerze to nie wiem w co ja się wpakowałam bo teraz mam 2 tygodnie intensywnego zakuwania ale przynajmniej będę mogła rodzić z czystym sumieniem, że mam semestr zaliczony :-p jeden egz niestety musiałam przełożyć na koniec lutego ale w sumie myślę, że to nie będzie już większy problem :-)
a poza tym mały dziś już chyba miał też dość, od 8 do 17 siedziałam na tyłku w szkole i go gniotłam i ledwo jak wróciłam to jechaliśmy do K cioci na urodziny i znów pozycja siedząca :/ młody to w ogóle się nie ruszał, a teraz już już leżę to daje czadu :-)

Aelku Wiktor wychodzi z założenia, że sobie ze staruszką trochę posiedzi i dotrzyma jej towarzystwa. A Asia to by chciała żeby ten Wikuś cały czas spał ;)

Strasznie mnie dziś głowa boli :(

Haha ale w nocy fajnie tak mame wkurzać :-D Żartuję... ja się modle żeby mój w nocy spał w miarę normalnie...

Odsetek maluchów, które faktycznie są grzeczne i są jednocześnie śpioszkami to gdzieś ok........0,00001%. No ale zdarzają się takie dzieciaczki :-D

Aelku Wiktor wychodzi z założenia, że sobie ze staruszką trochę posiedzi i dotrzyma jej towarzystwa. A Asia to by chciała żeby ten Wikuś cały czas spał ;)

Strasznie mnie dziś głowa boli :(

Ależ ja dotrzymać śpiąc razem z nim :-P
Jak głowa boli to do spania!

witam sie ale tu dzis spokoj byl :szok:
melduje sie ze zyje amelka tez bo kopala ;-) jednak wstalam po 10:30 bo brat mi przywiozl płyte z systemem ale niestety nie pomoglo... jednak cos nie tak jest z karta sieciowa a nie wymienie wiec predzej kupie nowy laptop... po wyplacie gwiazdkowej chyba.. zobaczymy... ja wiem moj laptop troche stary i przezyl z zemna troche.. ale jak moj brat go nie mogl naprawic to juz sie nieda... kaput...

no po probowaniu naprawic gadalam z mama w kuchni potem przysypialam potem obiadek potem 2 sklepy netto i tesco i potem w domku kolacyjka i mam talent o 22 maz wrocil z pracy ;-) i rodzice poszli do gory a ja do swego starego pokoju z taty komputerkiem ;-)
maz patrzy na ksw..

jak cos to dobranoc bo cos czuje ze dlugo nie posiedze...

ael ale rosnie ale fajnie siedzi wiktorek ;-) :*

Ael ja byłam takim niemowlęciem z 0,00001%. Jak moja mama przyniosła mnie ze szpitala to była nastawiona na te pobudki itp itd... a ja spałam całą noc... :szok: Mama mówiła że mnie sama budziła sprawdzać czy ja w ogóle żyje... tamtej pory to była norma ze zasypiałam koło 10 w nocy i wstawałam miedzy 5-6 rano. Mój Brat za to dawał czadu co dwie godziny i nie było przebacz :-D

A co dziwne w brzuchu byłam bardzo ruchliwym dzieckiem (jak mój Konrad) i dawałam mamie czadu a brat odwrotnie... cichutki i spokojny.... więc nie ma reguły...

A ja jakiś miałam dzisiaj dziwny humor... wypłakałam się mężowi... kochaliśmy sie dzisiaj jak króliki... i w ogóle jakoś nie daje mu odejść ode mnie na krok... Boże jakie te hormony w ciaży są głupie :szok:

Niech będzie pochwalony....:-D
Ogłoszenia parafialne ...

Lista "Wystaranych Mam..",która miałam umiescic pod suwaczkami jednak jest na "Kameralnych". Okazało się,że jest długa i w sygnaturce się nie mieści. Link pod suwaczkami. Oczywiście jesli ktoras z Was ma jakies sugestie to proszę walić jak w dym czy to na pw czy jakkolwiek.
A i nie wiem dlaczego ale zamiast tytułu linku pojawia się cały adres. Dla mnie to zagwozdka i jakbyście dziewczyny wiedziały dlacegóż tak to się dzieje i jak to zmienić- piszcie. Dziekować z góry:-)

Brzuszek o ktory to się kobietki upominacie rosnie i rośnie. Niedawno fote dawałam takze czekam hm...do Mikołajek z kolejną.

No...to teraz taca i można się rozejść:-D

Ostatnia edycja:
I ja się witam! :tak:

Jeju jaka dzisiaj znowu cisza... :szok: Heh koleżanka ciągnie mnie dzisiaj znou na basen, ale dzisiaj jakaś zbyt obolała jestem żeby iść - chyba :-D

Dziureczko super lista! :tak: Mam nadzieję ze wszystkie ciężarówki się zgłoszą z datami :-)

Dzień dobry :-)

Myślałam,że będę nadrabiać i nadrabiać a tu mało co pisałyście :-)

My wczoraj z M. też W KOŃCU się sexiliśmy, na zagracającej łazienkę szafce rtv :-D ale już musiał wykończyć, mieliśmy później dokończyć, ale jechaliśmy na imieniny jego wujka i wróciliśmy już późno i pijani :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry