kwiatuszekq20
Fanka BB :)
dokładnie faceci mnie moj tez oststnio lekko zdraznil
a ten filmik sliczny
a ten filmik sliczny
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojojoj siniaczek bedzie ;-) ale fajnie maz z tym lozeczkiem tez chce ale moj sie w zyciu przed panelami nie zgodzi bo bedzie musial pozbyc sie swego biurka... ahhLamia no spodnie normalnie zaczęły się rozłazić na pupie przy tylnich kieszeniach... :/ a kupiłam je zaledwie we wrześniu no i jak dla nie dużo kosztowały więc nie mogłam tego podarować. A pieniążki to po prostu zniknęły z konta... wczoraj weszłam wieczorem na konto, żeby popłacić rachunki ( a mniej więcej wiem ile wydaję i orientowałam się jakie mam mieć mniej więcej saldo) a tu o 370zł mniej niż być powinnoprzeraziłam się bardzo i mąż dzwonił od razu na infolinie 24h ale Pani niestety nie mogła nam za wiele pomóc więc dziś jechaliśmy do banku osobiście, żeby to wyjaśnić.
Fasolka w sumie to ja nie do końca taki ochotnik jestem ale zgłosiłam się de fakto samaale wyglądało to tak, że zaczęła się rozmowa przy stole, że coś trzeba pokombinować kto ją zawiezie na to nieszczęsne lotnisko bo wszyscy będą akurat jak na złość w pracy i czułam dosłownie tą presję na sobie ale nikt nie pytał więc sama powiedziałam, ze ja mam ewentualnie prawo jazdy przecież i będę w domu...
A ja chciałam się pochwalić, że w nocy się obudziłam i pomijając fakt, ze uderzyłam się o łóżeczko bo wpadłam na nie to bardzo miło mi się zrobiło, że ono już stoi :-)
mi tego niemow jabylam tak glodna w pracy od 12 ze zjadlabym wszystko co popadnie i wszystko co mialam i kumpeli mandarynki zjadlam ;-) ale juz po obiadku;-)ma_g teraz kolorowy siniak i miejscowy ból będzie ci przez kilka dobrych dni o nim przypominał :-)
jestem tak głodna, ze jak by mi ktoś podał dobrze przyrządzonego konia, to bym z kopytami zeżarła i chyba bym się nawet nie musiała prostować, żeby wszystko weszło
to super ze zalatwione zakupy swiateczne ja bede robic moze na l4 ale napewno po 1.12 ;-) czyli po wypłacie ;-)Czesc dziewczyny, ja juz po pracy, ufff i musze sie Wam pochwalic, bo jestem z siebie niesamowicie dumna, mam już dużą częsc prezentów światecznych :-) zawsze niestety zostawiałam to na ostatnią chwile ale w tym roku nie będe walczyc z tłumem i postanowiłam wczesniej o wszystkim pomyslec :-)
Jutro mam wizyte u gina, takze trzymajcie kciuki ;-)jak przed każda wizytą jestem strasznie zestresowana, najlepiej lubie byc po
wow ale fajniutko :-)
oo ale nam rosnie amelka ;-) super ;-)wiec czego sie spodziewac w grudniu na usg ;-) specjalistycznym mam 22.12.2011:-)hej dziewczyny, ja dziś byłam na USG w 31 tc. I mój mały kluseczek waży 2200g, leży sobie główką w dół, jest książkowa i władowała sobie całą rękę do buzi, a w środę mamy USG 4D, będziemy podglądać naszą ślicznotę :-)
uff jeszcze tylko dwa dni do roboty, ale będzie mi się tęskniło za moimi dziewczynami. Tak w ogóle to przewiduję mega dół na styczeń, będę sama w obcym państwie, bez przyjaciół ale za to ociężała i obolała. Oby mała nie kazała długo na siebie czekać po terminie.
Aha, a termin przesunął mi się na 18 I z 27 I, ale i tak chyba lepiej trzymać się terminu z USG w 12tc.