reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Bo dla nas ważniejsze jest pozapinanie wszystkiego na ostatni guzik ...i faceci o tym wiedzą. Jakoś się zrobi,jakoś to będzie to ich motto. Oczywiście nie generalizuję bo znam takich którzy też przedkładają obowiązki nad przyjemności ale to rzadkość :)

Lamia no spodnie normalnie zaczęły się rozłazić na pupie przy tylnich kieszeniach... :/ a kupiłam je zaledwie we wrześniu no i jak dla nie dużo kosztowały więc nie mogłam tego podarować. A pieniążki to po prostu zniknęły z konta... wczoraj weszłam wieczorem na konto, żeby popłacić rachunki ( a mniej więcej wiem ile wydaję i orientowałam się jakie mam mieć mniej więcej saldo) a tu o 370zł mniej niż być powinno :szok: przeraziłam się bardzo i mąż dzwonił od razu na infolinie 24h ale Pani niestety nie mogła nam za wiele pomóc więc dziś jechaliśmy do banku osobiście, żeby to wyjaśnić.

Fasolka w sumie to ja nie do końca taki ochotnik jestem ale zgłosiłam się de fakto sama :-p ale wyglądało to tak, że zaczęła się rozmowa przy stole, że coś trzeba pokombinować kto ją zawiezie na to nieszczęsne lotnisko bo wszyscy będą akurat jak na złość w pracy i czułam dosłownie tą presję na sobie ale nikt nie pytał więc sama powiedziałam, ze ja mam ewentualnie prawo jazdy przecież i będę w domu... :sorry:

A ja chciałam się pochwalić, że w nocy się obudziłam i pomijając fakt, ze uderzyłam się o łóżeczko bo wpadłam na nie to bardzo miło mi się zrobiło, że ono już stoi :-)
ojojoj siniaczek bedzie ;-) ale fajnie maz z tym lozeczkiem tez chce ale moj sie w zyciu przed panelami nie zgodzi bo bedzie musial pozbyc sie swego biurka... ahh
chce zobaczyc poszewki ;-)
ma_g teraz kolorowy siniak i miejscowy ból będzie ci przez kilka dobrych dni o nim przypominał :-)
jestem tak głodna, ze jak by mi ktoś podał dobrze przyrządzonego konia, to bym z kopytami zeżarła i chyba bym się nawet nie musiała prostować, żeby wszystko weszło
mi tego niemow jabylam tak glodna w pracy od 12 ze zjadlabym wszystko co popadnie i wszystko co mialam i kumpeli mandarynki zjadlam ;-) ale juz po obiadku;-)
Czesc dziewczyny, ja juz po pracy, ufff i musze sie Wam pochwalic, bo jestem z siebie niesamowicie dumna, mam już dużą częsc prezentów światecznych :-) zawsze niestety zostawiałam to na ostatnią chwile ale w tym roku nie będe walczyc z tłumem i postanowiłam wczesniej o wszystkim pomyslec :-)
Jutro mam wizyte u gina, takze trzymajcie kciuki ;-)jak przed każda wizytą jestem strasznie zestresowana, najlepiej lubie byc po
to super ze zalatwione zakupy swiateczne ja bede robic moze na l4 ale napewno po 1.12 ;-) czyli po wypłacie ;-)
a na ktora ginek ?bo ja tez ide i mam nadzieje ze sluzba zdrowia mnie przyjmie bo kurde od 7 rano nie bede stac w kolejce by dostac numerek...

Neciuszku to fajnie trafiło maleństwo:)

A to mała podpowiedź jak być w ciąży:-D
News on Vimeo
wow ale fajniutko :-)
hej dziewczyny, ja dziś byłam na USG w 31 tc. I mój mały kluseczek waży 2200g, leży sobie główką w dół, jest książkowa i władowała sobie całą rękę do buzi :), a w środę mamy USG 4D, będziemy podglądać naszą ślicznotę :-)
uff jeszcze tylko dwa dni do roboty, ale będzie mi się tęskniło za moimi dziewczynami. Tak w ogóle to przewiduję mega dół na styczeń, będę sama w obcym państwie, bez przyjaciół ale za to ociężała i obolała. Oby mała nie kazała długo na siebie czekać po terminie.
Aha, a termin przesunął mi się na 18 I z 27 I, ale i tak chyba lepiej trzymać się terminu z USG w 12tc.
oo ale nam rosnie amelka ;-) super ;-)wiec czego sie spodziewac w grudniu na usg ;-) specjalistycznym mam 22.12.2011:-)

a ja zjadla rybke i ryzyk i w koncu sie najadlam ;-)
teraz na wyrku i nadal mnie podbrzusze boli wiec sie nie ruszam tylko odpoczywam ;-)

a zapomniałam
fifka fajna komoda ;-)

Hej dziewczyny... Co słychać ciekawego???
Pyszczku jak sie czujesz?
Agus jak fajnie ze sie pojawiłaś...
Neciuszka w walentynki masz studniówke a ja urodzinki...
Fasolka ale narobilas ochoty na ta ogorkowa, chyba jutro zrobie na obiad...
:-D
Atanku witaj :)
Witam nowe staraczki!!!! Pozdrawiam

Atanku a bo mam narazie karte z ery wlazona bo do znajomego mam taniej a zawsze pod plusem jestem wiec jakby co to pisz na plusa a przeloze karty i wloze play'a:-D a zaraz przeloze karty zeby sprawdzic;-)
Aguś a wiesz w tym mies raczej lipa z fasolka bo 2 razy przytulanki byly bo kuchnie od podstaw robilismy i nie bylo czasu:-( a co u Ciebie???

Donia no to gratuluję!! :tak:u mnie też ten termin jest jakiś taki ruchomy... ale trzymam się tego "pośrodku" :-D A mały i tak wyjdzie kiedy będzie gotowy!

A moja komoda już jest w domu! Ależ on jest wieeelka :szok: Spakuję tam wszytkie ubranka, akcesoria i jeszcze miejsce zostanie! Ale to dobrze! :tak:

reklama
Madziulek u mnie w porządku :) Dziękuję :*
Ja w tym miesiącu znowu żyję nadzieją, bo przytulanek było duuuużo :-)
Ale już się nie nakręcam jak ostatnio. Co ma być to będzie...

Do góry