reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdaleno ból umiejscowiony jest pod żebrem po środku z lewej strony?

Mag zaraz wrzucę młodego zdjęcia, już Ci smutno nie będzie (wiesz o co kaman, smucić się nie można).

Sil idź już urodź...mój Wiktor czeka na kompana, na razie gadamy sobie z Lilly i wymieniamy spostrzeżenia i porady :-D

Ahh, zostawiłam w aptece 80 zł na rzeczy dla młodego. No jak trza to trza. Była położona, miała zastrzeżenia do krostek na buzi młodego, powiedziała, że przyjdzie w środę a do tego czasu mam stosować dietę niskobiałkową o_O....nożżżżkuuuuuffaaaaamaaaaććććć! To co ja mam jeść?!?!?!?! Chleb kurna z wodą?!?!?!?!?!?!?

Ostatnia edycja:
reklama
Neciuszka kochana ucaluja ja odemnie :* :-(

AeIredka czekam kochana a co ci mowialam o tej ksiazce nic nie wypisali konkretnie nie ma diety zadnej:/

Ostatnia edycja:
Boże kochany nie chce tego pisać bo może jeszcze okaże się że się pomylili i serduszka dziewczynek biją. jedyne co chcę teraz to sprawić żeby miała spokój bo nie chce z nikim rozmawiać ani nic. jak coś mi napisze to dam znac.

reklama
Do góry