• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Boże co za koszmarne miesiące, mało tego, że fasolek brak, to jeszcze istniejące musimy tracić. Czy ten los musi być tak ku.rewsko wredny. Trzymam kciuki,żeby jednak nie mieli racji, żeby wiedza zaćmiła im wzrok.

chyba nam pogoda nie sprzyja laski do pionu nie denerwowac sie bo same sobie mozemy jeszcze dowalic:zawstydzona/y: nie sprzatajmy jak woly i uwazajmy na siebie :-( tak mi smutno jeszcze berdziej sie zrobilo

Ja nie wiem dosłownie co z sobą zrobić... złapałam teraz takiego doła, ze szkoda gadać :-( jeszcze sobie przypomniałam o moich wynikach morfologii i właśnie sprawdzam, że poza RBC i HGB poniżej normy mam też kreatyninę 0,4 (norma 0,5 - 1,1) i glukozę we krwi 66,7 (norma 70,0 - 105,0). Co to może oznaczać?? Wie ktoś?

Kochane niestety przykro mi ale właśnie wywołali poród. Dostałam wiadomość że potem narkoza i zabieg i że nie chce nikogo widzieć słyszeć. więcej nie napiszę bo nie widzę przez łzy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry