ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Sil wiem
głupio mi teraz... muszę jakoś to przemóc. Ostatnio mąż robił cały czas a ja tylko jakieś takie drobiazgi typu umycie wanny czy umywalki ale on to tak na "odwal się" sprząta, że niby poodkurza a wieczorem już jest wszędzie brudno bo wyłazi ten kurz z kątów
wiem, że troszkę przesadzam ale ja tak nie lubię siedzieć w brudzie
A mam pytanko do Ciebie... bo ostatnio męczy mnie coraz częściej taki ból pod żebrem... nie wiem nawet jak to wytłumaczyć. Miałaś coś takiego? mały raczej tam nie kopie bo jeszcze na początku działo mi się tak od czasu do czasu jak dłużej leżałam na jednym boku a wtedy jeszcze dno macicy było ciut niżej więc raczej by nie sięgnął
głupio mi teraz... muszę jakoś to przemóc. Ostatnio mąż robił cały czas a ja tylko jakieś takie drobiazgi typu umycie wanny czy umywalki ale on to tak na "odwal się" sprząta, że niby poodkurza a wieczorem już jest wszędzie brudno bo wyłazi ten kurz z kątów
wiem, że troszkę przesadzam ale ja tak nie lubię siedzieć w brudzieA mam pytanko do Ciebie... bo ostatnio męczy mnie coraz częściej taki ból pod żebrem... nie wiem nawet jak to wytłumaczyć. Miałaś coś takiego? mały raczej tam nie kopie bo jeszcze na początku działo mi się tak od czasu do czasu jak dłużej leżałam na jednym boku a wtedy jeszcze dno macicy było ciut niżej więc raczej by nie sięgnął
Ostatnia edycja:
strasznie mnie to męczy