• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil wiem :zawstydzona/y: głupio mi teraz... muszę jakoś to przemóc. Ostatnio mąż robił cały czas a ja tylko jakieś takie drobiazgi typu umycie wanny czy umywalki ale on to tak na "odwal się" sprząta, że niby poodkurza a wieczorem już jest wszędzie brudno bo wyłazi ten kurz z kątów :sorry2: wiem, że troszkę przesadzam ale ja tak nie lubię siedzieć w brudzie

A mam pytanko do Ciebie... bo ostatnio męczy mnie coraz częściej taki ból pod żebrem... nie wiem nawet jak to wytłumaczyć. Miałaś coś takiego? mały raczej tam nie kopie bo jeszcze na początku działo mi się tak od czasu do czasu jak dłużej leżałam na jednym boku a wtedy jeszcze dno macicy było ciut niżej więc raczej by nie sięgnął

Ostatnia edycja:
reklama
Dokładnie pod biustem, przy żebrze właśnie, gdzieś troszkę niżej niż mostek mam bardzo wrażliwą skórę. I jak dotknę to czuję, że boli mnie żebro, a zresztą cały czas tam coś boli. Ginekolog mówi, ze czasem Dzidziuś tak nogę wsadza, niekoniecznie kopie, ale się pcha i to od tego

Nie nie brałam. Wywja cały czas. Wczoraj oświadczył mi, że zwolnił się z pracy. Po tym jak na niego wsiadłam, rano powiedział mi że idzie się pogodzić z szefem i do niej wróci (szef to jego dobry znajomy). Zadzwoniłam do niego do pracy bo sam nie odbierał telefonu. Okazało się, ze się w niej nie pojawił. Nie mam siły. Tak od 3 miesięcy wyczynia. :-(

Uciekam do tego lekarza, specjalnie się z pracy urywam. papa
Powodzenia u lekarza. A z facetem chyba czas zrobić porządek. Nie dość,że działa Ci na nerwy swoim zachowaniem,to jeszcze będziesz na niego pracowała? Pomyśl o tym najważniejsza jesteś Ty i Toje dzieciątko.

ehh ale mi sie smutasno jakos zrobilo :zawstydzona/y:
A co Ci Kochana nasza?

Nie wiem czy znacie to cudo? SunnyCorn® - naturalne wafle, zbożowe, ryżowe, dietetyczne, bez konserwantów i cholesterolu
ale polecam mniamiii na zagrychę przed TV ;-)

ma_g, sil jak wy piszecie gdzie małe co wkłada i jak to boli, to aż mi ciarki po plecach przechodzą, ale i tak juz się nie mogę doczekać- to jakiś masochizm ;-)

Ostatnia edycja:
A info, przychodzę do domu, a teściowa sprząta :-). Zdołała w 2 godziny sprzątnąć góre, bez zmywania podłogi. Jaw ten czas sprzątam cały dom,ale to nic. Najgorsze jest to, ze teraz walcze ze sobą, by nie wziąć ściereczki i po niej nie poprawić. Ale wytrzymam pikpikpik nie robię ;-)

Dziewczyny nie wiem jak napisać i co szczerze mówiąc. Bardzo ale to bardzo proszę osoby które mają nr do niej o nie pisanie niczego ani nie dzwonienie. Służę informacjami ja w mojej osobie, ale nawet ze mną nie chce rozmawiać tylko pisała. Potrzebuje spokoju, a ja mam nadzieję że jednak lekarze się obaj pomylili i wszystko dobrze się skończy. Nie chcę nic więcej narazie pisać dopóki nie jest to konieczne. Trzymajcie kciuku módlcie się nie wiem co....

PrzeprasZam skasowało mi się część.

DZIUREŃKA SPOKOJU POTRZEBUJE TERAZ NASZA KOCHANA. JAK BĘDĘ COŚ MOGŁA WAM NAPISAĆ NAPISZĘ NAPEWNO

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry