• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
oj kochane moje nie denerwowac sie tak i odpoczywac duzo a ty kochana lauro do lekarza i to pilnie . a nospe bralas moze?? a co ten twoj chlop nawywijal moj jakos sie ostatnio uspokoil mimo ze musialam duzo do glowy mi nastukac zeby stanal na nogi :p

a mam pytanko wiecie ile kosztuja te pieluchy z wycieciem na pepuszek??

Ostatnia edycja:
Nie nie brałam. Wywja cały czas. Wczoraj oświadczył mi, że zwolnił się z pracy. Po tym jak na niego wsiadłam, rano powiedział mi że idzie się pogodzić z szefem i do niej wróci (szef to jego dobry znajomy). Zadzwoniłam do niego do pracy bo sam nie odbierał telefonu. Okazało się, ze się w niej nie pojawił. Nie mam siły. Tak od 3 miesięcy wyczynia. :-(

Uciekam do tego lekarza, specjalnie się z pracy urywam. papa

Ostatnia edycja:
oj kochane moje nie denerwowac sie tak i odpoczywac duzo a ty kochana lauro do lekarza i to pilnie . a nospe bralas moze?? a co ten twoj chlop nawywijal moj jakos sie ostatnio uspokoil mimo ze musialam duzo do glowy mi nastukac zeby stanal na nogi :p

a mam pytanko wiecie ile kosztuja te pieluchy z wycieciem na pepuszek??

Z tego co wiem to te pieluszki z takim wycięciem są tylko z Belly Happy i kosztują około 18zł przynajmniej u mnie w supermarkecie jak patrzyłam. Bo Pampersowskie 27. Oczywiście mowa tu o małych paczkach bo nie ma takich wielkich z 1

A ja się przespałam i od razu mi lepiej... miałam teeraz mega ochotę na coś słodkiego ale niestety nic w domku nie posiadam więc musiałam się zadowolić chlebkiem z dżemikiem :-p

Ostatnia edycja:
dziekuje kochana za info
yes2.gif
bo mnie wlasnie one ciekawily :zawstydzona/y:

Magdalena, zwariowałaś do reszty. Pomyśl sobie, ze do szpitala możesz trafić, może Cię otrzeźwi następnym razem

Magenta, widziałam Huggiesy z wycięciem po 17 zł za 27 pieluszek. Ale kupiłam pampersy od 3 do 5 kg i zamierzam odwijać. Bo te wycięcia to moim zdaniem jest lep na kasę tylko.

Laura, nie zazdroszczę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry