• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magdaleno Ty normalnie kobieto nienormalna jesteś! Wiesz dobrze, że jak się przepracujesz to potem cierpisz, a Ty dalej swoje...ehh uparciuchu.
Młody wyjdzie Ci z brzucha i Cię zdyscyplinuje! "Mamuśka zwariowała! Dzidzia chce spać a Ty sprzątasz!"

Ja bym to zjadła chili con carne, ale kurna nie mogę buuu :-(
Za to trzasnęłam młodemu dzisiaj taką sesję, odwaliłam go ładnie bo przychodzi położna, ale coś się kobita spóźnia.

Fasolka ja mam to samo, dlatego nie mogę się czasami powstrzymać przed tym sprzątaniem i chociaż wiem, ze będzie mnie później wszystko boleć to i tak się za to biorę.... :eek: u nas najwięcej brudzi pies.

Ael no jestem, jestem, wiem o tym :-p ale Ty się lepiej pochwal fotkami wystrojonego Wiktorka :-)

ja wczoraj poczulam taki solidny ruch malucha wieczorem ale nie wiem czy przez skore bym poczula wiem ze bylo to prawie kolo jajnika:sorry::confused: i jak maly slyszy dzwiet dzwonka taty sie porusza haha dziwny zbieg okolicznosci on juz slyszy dzwieki z zewnatrz??? (ciagle pisze on haha a bedzie ona i sie zdziwie haha) a podoba wam sie imie Oskar??? bo moj jakos ostatnio tak wypali i sie zastanawiam nad tym iminiem siostra bedzie miala Wiktora a my Oskara haha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry