reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sil kochanie, czekamy w takim razie na dobre wiesci!! 3mamy kciuki mocno!:-) przynies nam w koncu jakies cudowne wiesci, bo smutno na tych naszych staraczkach:-(

Sil masz do kogoś nr ,żeby dać znać że zaczynasz rodzić ?

bezproblemowego porodu życzę i podziwiam,że tak długo wytrzymałaś bez poznania płci malucha :-)

Sil ma kontakt do mnie, więc jak nie będę mogła odpisać na forum, to najwyżej prześlę wiadomość Tobie Madziu. Ale myślę, że dam radę wam przekazywać info na bieżąco, bo mały marudny więc muszę z nim siedzieć i uspokajać.

DZIURKO......JESTEŚMY Z TOBĄ. STRASZNIE POSRANE TO ŻYCIE:-(
[*]
[*]

Dziewczęta, donoszę, że żyję, ale ... czop odszedł w nocy, pół nocy łaziłam, bo miałam skurcze. Czekam. Na razie nieregularne. Idę do łóżka z nadzieją na odespanie.
No to teraz poleci z górki.
Życzę szybkiego porodu!!!!!!

Ostatnia edycja:
Tak na poprawę nastroju pokaże Wam efekt mojej pracy, przeprowadziłam mały eksperyment i zrobiłam pierniki witrażyki, jak się Wam podobają?

Załączniki

• DSC00523.jpg
    DSC00523.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 48
hejka sil zycze bezproblemowego i szybkiego porodu ;-* ciekawa jestem co masz w brzuszku ;-) podziwiam cie ze tak dlugo wytrzymalas w bezwiedzy ;-)

no mam nadzieje ze teraz beda same dobre wiadomosci bo sie smutnawo zrobiło ostatnio...

a co u mnie w pracy choinke robilismy ;-) szef se wymyslil srebno zielone bombki :szok:
cale w brokacie ale mnie obrokatowały...
a potem w sklepie z rodzicami a teraz u rodzicow a mezulek smarka w domku chory... wiec ucieklam od zarazkow a u rodzicow czasem neta niema wiec bede rzadko.. buziaki:* milego dnia :*

reklama
Witajcie :) Tak, to ja dwupak ;)

Mam kontakt do Neciuszki i Ael, więc dowiecie się na pewno. Na razie troszkę ucichło. Ale pan doktor zapraszał jutro do siebie, bo akurat ma dyżur ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry