reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kochana powiem Ci, że ja dokładnie w tym okresie ciąży co Ty teraz jestes kupiłam spodnie ciążowe i zapłaciłam za nie 149zł w H&M bo bałam się, ze te z Allegro będą kiepskie i latam w nich ciągle! Nic się z nimi nie dzieje i przede wszystkim są wygodne! A Pani w innym sklepie ciążowym mi dokładnie powiedziała jak mierzyć spodnie! Przede wszystkim najważniejsze jest to, że jak założysz gatki na pupę to musisz mieć miejsce włożyć rękę do nogawki bo pas oczywiście rośnie razem z brzuszkiem a to w razie jakbyś jeszcze w biodrach przybrała no i musisz sobie w nich usiąść i sprawdzić czy Cię nic nie gniecie w brzuszek... ;-) jeśli w taki sposób kupisz spodnie to pochodzisz w nich do końca ciąży

reklama
Jeszcze nie, ale 17 grudnia ide na usg prenatalne i zobaczymy czy sie poobraca jak trzeba.
Za to ruchy czuje juz tak mocno, ze nawet moj m czuje i ma radoche:)

Zafasolkuje, z ciebie też się śmieją?:) Dobrze wiedzieć że nie tylko ja tak mam;)

Magdalena, mi jednak troszkę szkoda pieniążków. Policzyliśmy w ten weekend ile kaski nam potrzeba na maj bez małego..i nawet z sylwestra zrezygnowaliśmy. Ale nic to, damy rade;) Dziś mój ma rozmowę roczną w pracy i zamierza ostro negocjować, więc trzymam kciuki;)

Ostatnia edycja:
uuuu..ja to 21-22tyg dopiero czułam i to takie słabe..a teraz mała najwięcej sie rusza jak samochodem jedziemy ewentualnie 22-23. ale to ma takie fazy ze raz sie rusza a raz nie.

Wogóle te ruchy dziecka itd nie wyobrazam sobie braku tego po porodzie no ale cóż wszystko co fajne szybko sie konczy bedzie mi tego brakowało.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja na początku jak czułam takie przelewanie tylko< jakieś 2 tyg. temu> to zamęczałam dziewczyny na wystaranych czy to możliwe.. Ale mówiły że raczej nie, więc się nie ekscytowałam, ale tydzień później już nie miałam wątpliwości. Teraz już mi regularnie brzuch podskakuje, więc nie ma siły żeby to nie było młode..
Zafasolkuje, różnie kobiety mają, więc nie ma co się spieszyć. Każdą to czeka, a najważniejsze żeby rosło małe dzielnie i zdrowo.
Mineralna, a ty kiedy plec poznalas?

kwiatuszku, ty nie sprzedawaj, tylko zbunkruj w piwnicy - przydadzą się tobie;)
A sil jest dla nas niedobra no;P Pewnie już się cieszy maleństwem i nic się nie pochwali:)

reklama
A my wlasnie dzisiaj wzielismy skierowanie do Gina i urologa i w tym tygodniu juz zaczynamy dzialac... a dzis juz minely 2 lata od kiedy sie staramy :(

Do góry