reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Miq; Niewiem kochana jak to jest z OWU bo nie zdązyhłam sie wdrązyc w staranka bo bardzo syzbko nam poszło :) widzisz ja planowałam żeby mała lub mały urodził się kwiecień maj bo słyszałam że po tabletkach czesto trudno zajść w ciąże a tu tak szybko poszło

karla, zafasolkuje...dzieki kochane...wierze, ze to w koncu doprowadzi do tego, ze zostane mamusia:-)
miq...nie moge zajrzec do ciebie na wykresik, bo chyba go nie udostepnilas publicznie...ja jestem tu, dodajmy sie do znajomych, bede cie podgladac SkarbMamy - miliaa
mineralna...milo cie widziec, dobrze ze do nas wrocilas...widzialam cie tez w programie...wiedz, ze jestem z toba! i na pewno ulozy sie wszystko po twojej mysli...
karla...nie boj sie...zrob testa my bedziemy mocno 3mac kciuki

jak tam miewa sie Dziurka, wiadomo cos?

Dziewczynki wczoraj pisałam i dziś wam napiszę. Jest w domu i dochodzi do siebie nic nowego wam nie jestem w stanie powiedzieć, ale obiecuję że jeśli będzie coś co wam napisać powinnam to napiszę. A narazie jest tak jak piszę.

Jest wam wdzięczna za wsparcie, teraz potrzebuje czasu dla siebie.

dziureczka pewnie o nas mysli ale potrzebuje spokoju wiem ze jak bedzie gotowa sama napisze
embarrassed.gif
sama sie izolowalam od forum wiec wiem jak jest:zawstydzona/y: a troche potrwa zanim przestanie myslec o tym wszystkim:-( wiem ze dziekuje nam za wsparcie ale tez chce zebysmy nabraly dystansu na chwile obecna

Ostatnia edycja:
Mila: ja tam wyszłam jka nie ja wyobraź sobie ja jak zobacyzłam swa twarz odrazu przełączyłam na inny kanał.
Generalnie wyobrazałam sobie to inaczej miałam wrażenie ze pytania ewy odbiegały od tematu to miało byc o róznicy w związkach a nie o ciązy . czy to takie dziwne że 18 latka pragnie miec dziecko ? że nie kręca ja imprezy? całe życie chciałam miec swoje mieszkanie/dom, mężą dziecko wazne sprawy.
A jedna wypowiedz z widowni wycieli bo dziewqczyna powiedziała do mej mamy że powinnla zerwac kontakt ze mna i wogóle. no sory miała ona 18-20 lat tak sie madrzyła jkaby miała z 40 i miala dzieci itd.

Nie wyobrazam sobie żebym poroniła całe zycie bym myslała czy wigilia że tutaj powinnło byc jeszcze jedno dziecko...juz mam łzy w oczach. Współczuje jej to nie jej pierwszy raz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak mi przykro z powodu dziurki:( ehhh...swiat jest niesprawiedliwy... wczoraj jak o niej przeczytalam to strasznie plakalam... moj maz nie mogl uwierzyc ze takie cos moze sie stac..
buziaki dla niej...

Witam się :D:)

Co tam dziewczynki słychać? :)Wyspały się ??

Mineralna w ogóle bardzo krótko byłaś pokazana:p, Twój mężczyzna nie chciał jechać z Tobą?

reklama
hej laseczki a u mnie dzis 21dc i jakies rozowe plamienia nie wiem k**** czy znow sie zaczyna cos p****** czy co ??? wzielam 2 lutki w razie czego a moze wczoraj był za mocny sexik nie wiem juz sama

niedlugo ide na pogrzeb sasiadki bede po poludniu mam dola tym rozowym sluzem

Do góry