reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziękuję ;*

Zafasolkuję no to jest najważniejsze, przynajmniej choć tyle głowa spokojniejsza, że już nie ryzykuje zyciem małego. No ale ten grudzień muszę przeleżeć...

Kwiatuszku tylko się nie przezieb. :tak:

Idę może z molestować o śniadanie bo usiadł na komputer a ja umieram z głodu....

reklama
Netka mi sie tak każdy teraz będzie dłuży...nie ma nic gorszego niż bezczynność. Heh szkoda że wszytkie tak daleko od siebie mieszkamy... :-(

Dzień dobry!
Coś ciekawego się działo ostatnio? Widzę, że Fifcia jest już w domu i że pojawiła się Mineralna.
Przyznam Wam się szczerze, że nie potrafię sobie poradzić z tym co spotkało Dziurkę.:no: Ona była dla mnie swoistym guru, teraz ja też straciłam nadzieję na cokolwiek:no:

Danao: witaj :)

Niestety takie jest zycie kobiety które nie dbaja o siebie pija na umur rodza dzieci a kobieta dba o siebie i co...a szkoda słów

Mąż też pisał że mu się dłuży w pracy.

Fifciu
no żebym ja do ciebie bliżej miała to byś przechlapane miała :p

Fasolka no jakaś masakra dziś, a ja już bym chciała po być.

Dana nie wolno tak myśleć. Nadzieja jest zawsze i dla Ciebie i dla Dziurki i dla każdej z nas.
Ja dzisiaj podjęłam decyzję, ze wykonuję jeszcze ostatni przetarg i śmigam na zwolnienie, choćby wypadło już na koniec stycznia. Niestety przychodzi coraz więcej problematycznych wniosków, szef wszystkim obiecuje na tzw. gębę, a potem ode mnie wymaga żebym zdziałała cuda - a tak się nie da :-( i to dla mnie tylko zbędny stres.

Neciuszka bo Ty masz dzisiaj przegląd podwozia. napisz mi sms co i jak bo ja nie wiem, czy tutaj później będę zaglądała. Ja mam w piątek o 12:10 i aż się boję czy tak wszystko jest ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Mineralna gdzie byłaś jak Cię nie było?:-) Wiesz ile dziewczyn się tu już od dłuższego czasu wypytywało o Ciebie? Jak tam w ogóle samopoczucie? Porod już lada chwila w końcu:-)
Zafasolkuję ja wiem, wiem, ale to takie trudne. Serce i rozum nie dogadują się za bardzo;-)

Do góry