ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dokładnie jest tak jak Fasolka napisała... dziś chyba Sil nas odwiedziła na chwilkę i zostawiła posta właśnie z takimi informacjami :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej!
Wczoraj łażąc sobie bezczynnie po sklepie przypomniało mi się o @.Normalnie zapomniałam, że ma przyjść. Tak więc zakupiłam od razu co trzeba i teraz cierpliwie i grzecznie czekam. Tylko mały problem, nie wiem kiedy, może dzisiaj, może jutro, może jeszcze później. Ech...
Witam się na chwilę.
Nie czytałam co się działo.
Od wczoraj jestem w domu. Akcja ustała zupełnie, więc mnie wypuścili.
Jednak postanowiłam odstawić forum, internet, czytanie o ciąży i wszystko do czasu porodu, bo się stresuję i potem takie akcje odchodzą, a mnie nie mogą podać zzo przez niskie płytki, ani oksytocyny przez serce, więc nie chcę kolejnych fałszywek...
Wrócę z Maluchem, a za każdą z Was trzymam kciuki.
no i się pobeczałam
Neciuszka ja mam w piątek badanie dowcipne - obserwacja szyjki. A 2 stycznia w skończonym 22 tygodniu ma mi zrobić połówkowe.
Hej dziewczyny
Ja Was czasem podczytuję, ale na więcej, czyli odpisanie nie mam niestety czasuuu... teraz też tylko tak na krótko, bo zauważyłam, że zafasolkuję strasznie się martwi brakiem ruchów... Kochana nic się nie bój!!!ja pierwsze ruchy poczułam dopiero około 21-22 tygodnia ciąży, ale poczytałam, że to normalne, więc się tym nie martwiłam
a Julcia potem tak nadrabiała, że pod koniec ciąży aż mi skóra na brzuchu popękała od tego jej wypinania się :-) wszystko jest dobrze i Twoja dzidzia na pewno wkrótce do Ciebie zapuka
![]()
no to jedź, koniecznie, pieniądze nie mogą leżeć bo tracą wartość ;-)
opcja na obiad mięso mielone z warzywami mrożonka to podane będzie z ryżem, co dodać do tego mięsa i warzyw? jakiś gotowy produkt z torebki oferujecie?