reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Już teraz się nie przejmuje :-) mam 3 święte imiona, a ze mnie żadna świętoszka :-p no bo która bez ślubu z facetem mieszka :-D hahahah i to jeszcze nie pierwszym ;-)))

i awet cycki mi urosły już nie jestem deska :-p ale w brzuch mi trochę poszło :-)

reklama
Magda ja całe życie się z braćmi przezywałam... na Mojego brata "Bartusio cycusio" na drugiego "Krystianek marsjanek" a oni na mnie "Emilka debilka"

Aleja zaraz Pysckowi przyłożę.... noż taka piękna kobieta.... :angry: Jakbym była facetem to bym się za ciebie brała!! OOO!

Aga a no właśnie, bo wiem ze zazwyczaj te leki się łączy a nie wiedziałam ze masz lutke przypisaną :tak: No to masz komplet i nic się nie martw! Jak coś ja mam jeszcze 10 tabletek CLO więc jak chcesz to ci je oddam.

Ostatnia edycja:
Hahahahahahahaha Fifka ale się uśmiałam teraz!!!! Tobie trafiło się najgorsze przezwisko nie da się ukryć :-D
Ja też nie miałam lekko ze starszym o 4 lata bratem. Zawsze mi dokuczał... :-p

O, TOp Model finał się zaczął... jestem ciekawa która wygra, ja stawiam na Anię. Mimo, że jakoś nie przypadła mi do gustu i działa mi na nerwy to uważam, że najlepsze predyspozycję do tego żeby wygrać bo ostatnia Top Model to porażka totalna :-D

Ostatnia edycja:
Pyscek temp spada od 2 do @ do nawet 2 dni po @.. więc w zależności od kobiety.. mnie spada dzień przed albo w tym samym dniu poniżej kreski

i kopa w dupę zasadzę piękna z Ciebie kobieta :-) my nie mamy żadnej brzydkiej na wątku ;-)

Magdalena aj tam, ja najstarsza byłam to jakoś mnie to nie ruszało. ten brat Krystian to był mój cioteczny i on miał na nazwisko Gawryło więc przezywaliśmy się też na niego "Gawryło chcesz w ryło" :-D

Magda ja całe życie się z braćmi przezywałam... na Mojego brata "Bartusio cycusio" na drugiego "Krystianek marsjanek" a oni na mnie "Emilka debilka"

Aleja zaraz Pysckowi przyłożę.... noż taka piękna kobieta.... :angry: Jakbym była facetem to bym się za ciebie brała!! OOO!

Aga a no właśnie, bo wiem ze zazwyczaj te leki się łączy a nie wiedziałam ze masz lutke przypisaną :tak: No to masz komplet i nic się nie martw! Jak coś ja mam jeszcze 10 tabletek CLO więc jak chcesz to ci je oddam.

hahaha ... Fifka Ty to kobieto umiesz o życia człowieka doprowadzić :-D ale się uśmiałam :-D:-D Ty mój facecie kochany :-p:-D:-D

pyscek no bo cie kopne:angry: no ile razy mam ci mówić piekna ??
a moj mezulek mi kolacje przyniósł 2 buleczki ;-)

A ja mam dwóch braci, którzy trzymali ze sobą i miałam ciężkie życie... ;-)
Cuda się wyprawiało... Ale za to miłe wspomnienia są przynajmniej (z przezywania i mini bijatyk też:sorry:)

reklama
Do góry