ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ja do dziś nie zauważyłam u siebie większych plam z siary... parę razy na samych sutkach dowidziałam parę kropelek ale nic poza tym... na szczęście to nie ma wpływy na późniejszą produkcję mleka 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

fifka, to ja odwaliłam inny numer. ja powiedziałam tak:
- ja wybieram imię dla chłopca, a Ty dla dziewczynki ok?
- ok
- dla chłopca bedzie Konrad lub Kornel jeszcze nie wiem, a dla dziewczynki wybierz Ty masz opcje Matylda, Laura, Łucja, Antonina
- to jest wybór ??????
- no co? to chcesz zdecydować czy ja mam coś wybrać? i wybrałam Łucję hyhyhy
Ja chyba tak samo zrobię jak bedę kiedyś miała dziewczynkę, bo narazie to marzy mi się ta Kornelia jak niewiem...Imię to dobrze jak jeszcze pasuje do nazwiska, a nie wychodzą później: Józefina Szczota czy inna Anastazja Marchewka
Tylko ja, jako Emilia wyłamuję się z tego szyku 
Hej Kobitki :-) na począek to WIELKIE GRATULACJIE SIL!!! nie wiem jak kto, ale nie wiedzialam, że dziewuszkę będziesz mieć :-) oraz witaj i odrazu gratuluję nowej staraczce II :-)
U mnie pewnie jak u większości-święta,święta i po świętach :-) minęły mi w wybitnie rodzinnej i miłej atmosferze-potrzebowałam czegoś takiego
Z mniej przyjemnych rzeczy to... Wczoraj straciłam ostatnią czansę w tym roku na II :-( szkoda, że w drugi dzień świąt... Szczerze mowiąc miałam ciutkę nadziei, że stanie się jakiś cudzik mały w te święta... Ale cóż, cuda moje życie omijają :-( szkoda...

Miś jest po prostu prześliczny!!!!!