reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja do dziś nie zauważyłam u siebie większych plam z siary... parę razy na samych sutkach dowidziałam parę kropelek ale nic poza tym... na szczęście to nie ma wpływy na późniejszą produkcję mleka :-p

reklama
fifka, to ja odwaliłam inny numer. ja powiedziałam tak:
- ja wybieram imię dla chłopca, a Ty dla dziewczynki ok?
- ok
- dla chłopca bedzie Konrad lub Kornel jeszcze nie wiem, a dla dziewczynki wybierz Ty masz opcje Matylda, Laura, Łucja, Antonina
- to jest wybór ??????
- no co? to chcesz zdecydować czy ja mam coś wybrać? i wybrałam Łucję hyhyhy

Hahaha dobre :-D Ja chyba tak samo zrobię jak bedę kiedyś miała dziewczynkę, bo narazie to marzy mi się ta Kornelia jak niewiem...

Imię to dobrze jak jeszcze pasuje do nazwiska, a nie wychodzą później: Józefina Szczota czy inna Anastazja Marchewka

U nas co dziwne wszystkie imiona które wybieraliśmy zaczynają się na literę K... a nazwisko też mamy na K... i mój mąż też Krzysztof :-D Tylko ja, jako Emilia wyłamuję się z tego szyku :tak:

Hej Kobitki :-) na począek to WIELKIE GRATULACJIE SIL!!! nie wiem jak kto, ale nie wiedzialam, że dziewuszkę będziesz mieć :-) oraz witaj i odrazu gratuluję nowej staraczce II :-)
U mnie pewnie jak u większości-święta,święta i po świętach :-) minęły mi w wybitnie rodzinnej i miłej atmosferze-potrzebowałam czegoś takiego :-D
Z mniej przyjemnych rzeczy to... Wczoraj straciłam ostatnią czansę w tym roku na II :-( szkoda, że w drugi dzień świąt... Szczerze mowiąc miałam ciutkę nadziei, że stanie się jakiś cudzik mały w te święta... Ale cóż, cuda moje życie omijają :-( szkoda...

Truskawciu fasolka ma powody dla których nie chcę teraz przyjść, zaufaj mi! Ja teraz patrząc z perspektywy czasu to dopiero teraz widzę że miałam swoje sprawy najpierw do załatwienia zanim Konrad sie pojawił.

Oj ja czekam z utęsknieniem na styczeń... powiem wam ze mam dość i chcę zaraz po nowym oku rodzić...

Fifka a Ty jeszcze czekasz na jakieś paczki czy już masz wszystko ? Bo coś czuje ,że to nie koniec z paczkami.. nie wiem czemu :-)

To tylko ja taka hop do przodu?:-p

Kiedy zaczęłyście kupować rzeczy dla młodzieży? Mnie już tak strasznie kusi, żeby chociaż butelkę jedną... Tak mi się marzy żeby wszystko na raz kolo 8 miesiąca, ale to jeszcze tak staraaasznie długo;)

Fifka, a Ty cały czas leżąca, zeby do stycznia wytrzymać, czy teraz to ci już obojetne i śmigasz po chałupie?
Do mnie własnie przyszła kolejna paczka 8 sztuk pajacyków, ale tutaj w pracy nawet nie za bardzo mam jak to wszystko obejrzeć. Widzę, ze w gratisie mam fajne futrzane buciczki. Jeszcze przyjdą jedne bodziaki i moje koszule nocne. Miałam tylko jedną paczkę zamówić, a tu już 4 przyszła ;-)

Ostatnia edycja:
Czekam na łóżeczko z materacykiem jeszcze. Było zamówione tydzień przed świętami.. ale jeszcze go nie ma :zawstydzona/y:

Ja tobie już wcześniej dziękowałam ale chyba nie zauważyłaś... DZIĘKUJĘ BARDZO ZA PREZENTY W IMIENIU KONRADKA!!!!:-D:-D:-D Miś jest po prostu prześliczny!!!!! :tak:

Sleepy ja kupowałam od połowkowego badania, więc myśle ze możesz sobie już na to pozwolić!

Zafasolkuję, śmigam... choć jeszcze bardzo uważam,ale coś czuję ze po sylwestrze już zupełnie sprawę oleję i będe robiła wszytko tak jak robiłam do tej pory. To już 35 tydzień będzie, więc jak mam rodzić to ja bardzo chętnie :-)

Ostatnia edycja:
Zafasolkuję widzę szaleje;P Dobrze dobrze.. Jak chcę coś kupić, to mężowi zwalam na was. Mówię że na bb to już wszystkie od dawna mają wyprawki i ja też coś chcę;P

hehe.. Łucja.. Jakie jest zdrobnienie?Mi wychodzi coś w lilka..

A co myślicie o imieniu maksymilian? Ciągle myślimy nad tym olivierem chociaż nam się bardzo podoba..

reklama
Do góry