reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Persy to też arystokracja :-D Miałam kiedys kocicę,niesamowita królewna:tak:

Lamia na szczęście preferuje tylko sucha karmę. Ostatnio jak robiłam sałatkę z tuńczyka to zjadł kawałek,byłam w szoku! Myślałam że mi się kot naprawił ale to była tylko degustacja :-)

Super te ciuszki! Sukienusia przepiękna:cool2:

no sukieneczka to była okazja, więc juz kupiłam a co :-)

właśnie smażę kotlety schabowe, i myślę co by tu na jutro robić na obiad,

sama nie wiem na co mam chęć, zjadła bym sałatkę z mc donalda zsosem vinegret i kurczakiem grillowanym - mnam

o cholera prawie kotlety spaliłam :cool:

Witajcie kobietki
ja już w pracy, coś dzisiaj się dziwnie czuje, świat wiruje, po tych problemach z żołądkiem chyba za mało je:(
dzięki madelaine&pascal poczytałam troszkę o prolaktynie, i nawet nie zdając sobie wcześniej sprawy wychodzi na to, że mogę mieć jej nadmiar bo mam wiele objawów, i przed braniem tabletek anty coś lekarz mi wspominał o prolaktynie ale po tylu latach wyleciało mi to z głowy, być może po odstawieniu znowu się podniosła

Warto sprawdzić poziom prolaktyny ale nawet przy wysokim wyniku jeżeli jest jajeczkowanie nie ma ona wpływu na zaciążenie

Mineralna- teraz to niech Jowitka poczeka te kilka dni i będziemy mieli pierwsze forumowe dzieciątko 2012 roku :-)
Mijenka-szkodzi, szkodzi :zawstydzona/y: U mnie po staremu-walka nadal trwa :-( teraz będzie prawie jak euro- 2012 :-) a u Ciebie co słychać? dawno u Nas nie byłaś :-(
Ma_gdalena- to się pochwal wózeczkiem jak już będziesz mieć :-)
Fifcia-no to może nie przeginaj, daj się dziecku wyleżeć u Ciebie :-)
Pyscek- ja jadłam bigos świąteczny na obiad hi hi :-p
Fiona- oj, oj, oj żeby Ci tylko z brzuszkiem za bardzo nie kombinowali :-)
Iwasek & Lamia- cudne te rzeczy dla dzieciaczków macie :happy2: ja się zawsze nad czymś takim rozczulam :-)
Iwasku
- i kociak superaśki :-)

reklama
Do góry