reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja na świetch to najwięcej najadłam sie piersi z kurczaka hehe ^^ i nadal by z kilka kotletów wsuneła ale nie mam bo świeta miałam u rodziców bo teściowa przed samymi świetami podniosła nam cisnienie do tego stopnia że od 3 tyg sie nie odzywamy niemalże i wogóle dziwna baba ale chociaz nie młówi mi co robie źle itp sprawy

Kurcze dziewczyny czy wy się orientujecie jakie dokumenty musze mieć ze sobą do szpitala?? tzn chodzi mi głównie o te druki ZUS'owskie... bo ja jak się zatrudniałam to nie dostałam juz tej legitymacji ubezpieczeniowej i teraz nie wiem czy potrzebuję tylko ZUA (zgłoszenie do ubezpieczeń) i RMUA (czyli ten druk dotyczący ostatniej wypłaty) czy wystarczy tylko samo ZUA...

Mnie kazali wziąść: Orginał grupy krwi, wymaz na czystośc pochwy bakteriologiczny, wynik HBS, dowód osobisty i karte ciąży

reklama
Do góry