reklama
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Ja horrorów nie umiem oglądać, więc nie oglądam , po za tym jestem dzien przed @ , zastanawiam sie co sie stanie , stres jest to normalne tak chciałabym aby ktoś na mnie spojrzał powiedział będziesz mamą i żeby się to sprawdziło, dziadek Mojego R. podpytuje kiedy prawnuk się pojawi 
Ael: boli ściaganie szwów?
Takie większe mocniejsze uszczypnięcie
Ael dostałabyś zjebkę przez fona przestałabyś mieć mleko to raz, a dwa tamten nr co masz jest uzywany tylko od czasu do czasu ;-) jak ktoś chce na play zadzwonić, więc byś się nie dodzwoniła
Ale ja bym się tydzień tarzała ze śmiechu.
A co do numeru to ten z końcówką 063 już dawno jest NIEAKTYWNY! Wysyłałam Ci smsa z nowym numerem przecież!!!
Madziulku to zapraszam na horror na żywo, my z Pawłem zajmujemy się nawiedzonymi domami i w paru byliśmy :-)
Mijenka tylko potem żeby nie było, że nie ostrzegałam! Czy podać Ci nr telefonu co byś mogła napisać, jak się będziesz bać?
Ostatnia edycja:
donia 1980
Fanka BB :)
Magd.a i Ael Wy jesteście nienormalne 
idę spać, pograłam na kurniku a Amelka się pręży i pod żebra włazi

idę spać, pograłam na kurniku a Amelka się pręży i pod żebra włazi
Wiataaaam ;*
Mam nadzieję, że już nie zniknę znowu ale jakoś tak dziwnie się czułam, żeby tu pisać ale już mi chyba minęło to
Trzymam kciuki za testujące i za działające.!!
Magd.a ooo to jest już w miarę w dobrej wersji ten film na internecie do ściągnięcia.???? Bo strasznie chcę go obejrzeć. Wszystkie części już mam za sobą i chyba tylko już ta została.
Mam nadzieję, że już nie zniknę znowu ale jakoś tak dziwnie się czułam, żeby tu pisać ale już mi chyba minęło to
Trzymam kciuki za testujące i za działające.!!
Magd.a ooo to jest już w miarę w dobrej wersji ten film na internecie do ściągnięcia.???? Bo strasznie chcę go obejrzeć. Wszystkie części już mam za sobą i chyba tylko już ta została.
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Asiu jak kiedys pojade w Twoje strony to sie odezwe i Was odwiedze 
a ja szalu dostane non stop na siusiu chodze, a pecherza nie przeziebilam na pewno
Uciekam spac pa Kochane ;***
a ja szalu dostane non stop na siusiu chodze, a pecherza nie przeziebilam na pewno
Asiu jak kiedys pojade w Twoje strony to sie odezwe i Was odwiedze
a ja szalu dostane non stop na siusiu chodze, a pecherza nie przeziebilam na pewnoUciekam spac pa Kochane ;***
Jeeny nooo kobitko testuj jutro!!!
reklama
Witajcie wszystkie Panienki ;*
Na wstępie chciałabym wyjaśnić dlaczego mnie nie było tutaj tyle czasu. A więc mieliśmy albo może inaczej mamy zagrożoną ciążę... Najprawdopodobniej muszę leżeć w łóżku do dnia porodu. Chyba za szybkie tempo nabrałam i się mój organizm z małą zbuntował.
Na wstępie chciałabym wyjaśnić dlaczego mnie nie było tutaj tyle czasu. A więc mieliśmy albo może inaczej mamy zagrożoną ciążę... Najprawdopodobniej muszę leżeć w łóżku do dnia porodu. Chyba za szybkie tempo nabrałam i się mój organizm z małą zbuntował.
Podziel się: