reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
WIADOMOŚĆ OD MAGDALENY!
Ma mleczko, i karmi maluszka, choć maluszek to chyba mały niejadek
Jest grzeczny i jak dobrze pójdzie jutro wracają do domku 
Ma mleczko, i karmi maluszka, choć maluszek to chyba mały niejadek

zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Ja z zasad feng szui stosuję tylko minimalizm - nie zagracam się, a kiedyś to robiłam. Miałam pełno bibelotów ozdóbek pudełeczek duperelek. Ale mam w sypialni wiatrak na suficie, co jest w ogóle anty feng szui, ale mi się on podoba i nie mam zamiaru go wywalać bo jest przydatny w upałach.
Lenia mam jak nie wiem co, a roboty kupa.
Martwię się o tego mojego mężulka, mam nadzieje, że jak się obudzi to się do mnie odezwie.
A co tu taka cisza dzisiaj?:-)
Lenia mam jak nie wiem co, a roboty kupa.
Martwię się o tego mojego mężulka, mam nadzieje, że jak się obudzi to się do mnie odezwie.
A co tu taka cisza dzisiaj?:-)
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja poszłam na śniadanko 

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
A wiadomo co z Iwaskiem?
zafasolkujęodzaraz
Jaką długa ona teraz ma tę szyjkę? Ja w 19 tygodniu miałam szyjkę o cm krótsza od Lamiav w tym samym okresie i lekarz powiedział, ze jest ok, a teraz to ja oczywiście zaczynam panikować,a wizyta dopiero w poniedziałek :/
reklama
zafasolkujęodzaraz
Dla Iwaska &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i dla lamiav &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bo mi dziecko takiego kopa w pęcherz zasadziło, ze mało się nie posiurałam tak jak siedzę ;-)
Cześć zombie :-) ja po dzisiejszej nieprzespanej nocy, tez mniej więcej jak zombie się czuję wyglądam. Nieco więcej tapety na siebie nałożyłam, żeby ludzia przypominać i klientów nie straszyć.
i dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bo mi dziecko takiego kopa w pęcherz zasadziło, ze mało się nie posiurałam tak jak siedzę ;-)
Cześć zombie :-) ja po dzisiejszej nieprzespanej nocy, tez mniej więcej jak zombie się czuję wyglądam. Nieco więcej tapety na siebie nałożyłam, żeby ludzia przypominać i klientów nie straszyć.
Podziel się: