reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
No no Mijaneka moze ty będziesz następną szczęściara? 

sleepyhead9996
Fanka BB :)
Czesc dziewczeta,
Nie dam rady nadrobic.. Widze tylko ze iwasek nadal walczy, fifka zaraz zacznie walczyc, necia w szpitalu i jeszcze jedna pani ma ciekawe dylematy
wy to jestescie-nic sie nie ukryje
cos jeszcze ciekawego??
Ja ide jutro do lekarza i zaczynam sie denerwowac. Jeszcze wiem ze moj lekarz ma bardzo slaby sprzet w gabinecie i na pewno nie zobaczy mi tych torbielek;(
Nie dam rady nadrobic.. Widze tylko ze iwasek nadal walczy, fifka zaraz zacznie walczyc, necia w szpitalu i jeszcze jedna pani ma ciekawe dylematy
Ja ide jutro do lekarza i zaczynam sie denerwowac. Jeszcze wiem ze moj lekarz ma bardzo slaby sprzet w gabinecie i na pewno nie zobaczy mi tych torbielek;(
zafasolkujęodzaraz
hyhyhyhyhyh jakoś nie mogę przestać się śmiać 

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sleepy a weż nie zauważ... przez przypadek zobaczyłam i aż mnie zatkało
Jeszcze Lamiav dzisiaj ze szpitala wychodzi 
Trzymam kciuki! Nie denerwuj się! Będzie dobrze

Trzymam kciuki! Nie denerwuj się! Będzie dobrze

zafasolkujęodzaraz
mijenka wszystko dla ludzi, ale ja aż taka wyuzdana nie jestem, żeby takie pytania wśród znajomych zadawać, ahhhahahhahahahah masakra hahahahhaha
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Mijenka nie nietolerancyjne....
ale kurcze...
Fasolka to dobrze określiła...

Fasolka to dobrze określiła...
sleepyhead9996
Oj tam oj tam. Kto pyta nie bladzi
Musi byc dobrze.. Ale nim blizej wizyty tym czesciej o tym mysle i znowu sie boje.. Nie idzcie na usg 4D przed 24 tygodniem! Taka moja rada dla tych ktore jeszcze moga posluchac..
Musi byc dobrze.. Ale nim blizej wizyty tym czesciej o tym mysle i znowu sie boje.. Nie idzcie na usg 4D przed 24 tygodniem! Taka moja rada dla tych ktore jeszcze moga posluchac..
reklama
sleepyhead9996
Oj tam oj tam. Kto pyta nie bladzi
Podziel się: