reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael, moja wiecznie przez sen gada. I płacze czasem też. Póki nie otworzy oczu, nie biorę :p

Ale mi się dziś nic nie chce.

A zdjęcie dodałam, nie marudać mi tu

reklama
miliaa proponuję jak najszybciej;-) kurcze mogła by przyjść @ jak już musi, chce już porobić te badania co lekarz mi zlecił, mam je zrobić ok 8-9 dc zanim dojdę do niego z wynikami to następny miesiąc na straty, a w pracy coraz gorsze plotki, jak tu się kurcze wył nie stresować dodatkowo
a napiszę Wam jaką wczoraj mieliśmy akcję, bylismy na zakupach, mąż płaci kartą, odrzuciło, na szczęście mieliśmy gotówkę, poszedł do bankomatu nie działa, wchodzi w domu na konto wypłata nie wpłynęła a był pewny, że przelewy poszły. I nagle okazało się, że mój mąż parę dni temu miał urodziny a w związku z tym, że miał konto do 26 r ż to czas minął i wszystko zabl. a wypłata wróciła do pracodawcy. Niezłe jaja co? a bank nic żeby przypomnieć, ani listu ani wiadomości na koncie
miliaa to już już

Pyscek- Ty też zdołowana? właściwie z cyklem to będziemy prawie równi jechały ;-) mnie też ściska wewnętrznie :-/ Milia- właśnie ja też podczas @ się zwijam :-( na szczęście dzisiaj w domku jestem :-) a Ty może wcale nie dostaniesz :-D jeeejj zeżarłabym sobie buroka :-D podziel się :-) tak swoją droga to muszę napaść na piwnicę i sobie zorganizować ;-) Wiesz, ja już mogę rzygać i narzekać:-D byleby się w końcu udało :-( poczekaj, zaraz któraś dojrzy, że chcesz testa robić, który dzisiaj i tak Ci nie wyjdzie :-p Edit: a może jednak Ci wyjdzie :-D
Natkusia- dziękuję za fluidki :-) kiedyś muszą pomóc ;-)
Fifcia- żebyś wiedziała, że @ to cholerno ku…stwo :-p już nie wiem co zrobić żeby nie przyszła :-( Kto wie, może dotrzymasz swojego terminu :-D dobrze, że pyzatym (w miarę) dobrze się czujecie :-)
Ael- w końcu facet- musi dużo jeść ;-) lepiej, że ma apetyt niż jakby go nie miał :-) wywróż nam coś :-D
Lamia-
dziękuję :-) i dawaj fluidki, a co :-)
Atanku- dziękuję za fluidki ząbkowe :-) żebyś wiedziała, że @ jest wredna :-(

Ostatnia edycja:
donia ja kupuję w warzywniaku tanie nie do końca długie ;) haha ale powiedziała co wiedziała, no i one dobre są albo ja mam teraz takie skrzywienie bo co się da jem z ogórkiem i pomidorem jak jakimś cudem upoluje zjadliwego. A jak chcesz mielonego zapraszam :)

Sil tak wogóle to ja niedobra i niewychowana nie napisałam ci że twoja królewna cudna jest i teraz zerkam raz na Wiktora raz na Dominisię. a jeszcze to imię mmmmmm :)

mila a testuj jak ci testa nie szkoda dziś ooooooo :p

Tak czytam i w temacie toalety odpukać ale nie mam do tej pory żadnych złych doświadczeń ;)

Ael no powiem ci że krowa na balkonie dobry myk ;) zwinęłabym dla ciebie od sąsiadów bo mają ale oni brudasy są więc nieee

Matko wzięłam się za tego chłopoka kolejnego spojrzałam na jego plan pracy i ma takie pomieszanie z poplątaniem że spędziłam teraz pół godziny na układaniu mu nowego o tym samym tylko jakoś logicznie napisanego bo oczywiście on wstępny miał.No za chiny ludowe nie napiszę mu tego do jutrzejszego wieczora będzie musiał oddać później niż w sobotę jak sobie na początku założyłam bo tak coś mi się wydaje że jego bardzo jakoś to nie wzruszy ;)

Atan a jak mi się mordka cieszy bo ona wiem że ma niezniszczone i będę widzieć co biorę.

Nie wiem czy wam pisałam że wkońcu się odezwała ta kuzynka z anglii i paczka gotowa tylko musi znaleźć jelenia (busiarza, kuriera) co nam ją dostarczy. No i dała mi linka żeby zobaczyć dwie rzeczy co włożyła i będzie takie cuś Fisher Price Rainforest Playmat | eBay
Fisher Price Baby Bouncer | eBay

do tego jakaś karuzela miała być, nosidełko to zakładane na się i jakieś ciuszki na 3-6 mcy

Ostatnia edycja:
Kochana na wykresie oznaczyłaś, że 19stego miałaś owulkę, wiec no na chłopski rozum dziś na test o wiele za wcześnie. Ja bym się wstrzymała aż do lutego, tak 2 tygodnie po owulce.

reklama
Do góry