reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Rasta dobrze radzi bierz BROMKA na NOC...unikniesz tego zamotania calego:-)
Rasta...tak w ogole co tam u ciebie? klocisz sie z eMkiem? nooooo ja tez mialam kryzys ostatnio ale juz minal...po burzy przychodzi slonce - pamietaj!:-):tak:

reklama
Dziękuje pyscek ... kochana jesteś :-)

U mnie dzisiaj testy owulacyjne nic nie pokazują, więc owulka było w weekend... fakt troszkę poszaleliśmy wiec może... Muszę kupić termometr i testy owu (bo się kończą) i od kolejnego cyklu zacznę wszystko kontrolować... Oczywiście za 2 tyg. idziemy do androloga z mężulkiem i zobaczymy co nam powie...

Pyscek ty temperaturę mierzysz zawszę rano przed wstaniem z łóżka????

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzięki za tak miłe powitania:) kochane jesteście,już mi się tu podoba :laugh2:
A nie dość,że kochane to jeszcze jakie aktywne.Rano napisałam posta teraz wchodzę i musiałam nadrobić kilka ładnych stron ,ale fajnie się czyta więc nie narzekam :)

no widzę,że teraz wszystkie starające się wzięły się porządnie za leczenie pod względem zaciążenia :-) czyli w następnych miesiącach posypią się fasoleczki :-D jedna po drugiej a może w tym samym czasie :laugh2: oby to były prorocze słowa :-p:tak:

Kocham - ale nam słodzisz :-p hihi

reklama
otóż prolaktyna wyszła wysoka bo 74,1 i dostałam Bromergon mam brać i czekać na następną @ . jak dostanę lub nie to wtedy mam iść do niego znowu i dostanę nowe skierowania na badania :] jak narazie biorę leki i się płodzę :p a potem zobacze co wyjdzie i zapisze się za miesiąc znów na wizytę :]
Brała któraś ten lek na co to ??

Pyscek moja Ty.. Ja się leczyłam hmmm żeby Cię nie skłamać 5-6 lat na wysoki poziom prolaktyny :] I brałam przez ten cały czas dzień w dzień Bromergon :] Tak do wiadomości jak jest wysoki poziom prolaktyny (powyżej normy) to nie ma możliwości zajścia w ciąże bo ona coś tam blokuję.. Jak kobieta jest w ciąży to ten hormon idzie w górę i blokuję kolejne zapłodnienie.. A teraz DOBRA WIADOMOŚĆ! Bardzo łatwo się to leczy :-) mi Bromergon pomógł dosłownie w ciągu miesiąca i miałam prolaktynę w normie z tym że ciągle musiałam brać tabletki bo jak tylko przestałam to rosła w górę (robiliśmy doświadczenia z learzem).. Dopiero w ciąży pod koniec I trymestru lekarz kazał mi odstawić Bromergon. Kochaniutka wyleczysz się szybko z tego i będziesz miała fasolunie :) :* Zobaczysz! Ja jestem tego przykładem, że prolaktyna nie jest taka straszna! :)
Więc głowa do góry!! :*:*

Aaa jak nie bralaś nigdy Bromergonu to po pierwszych tabletkach połóż się.. Niestety one obniżają ciśnienie i przez pierwsze dni ja prawie mdlałam po nich.. I możesz się przez pierwsze dni troszkę źle czuć. Ale dasz radę :*

Oczywiście przy braniu Bromka możesz spokojnie się starać :)

Ale się rozpisałam :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry