reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

rośnie :-) musi być min. 0.2 st wyzej od poprzedzającej jej temperatury i wyższa od 6 ją poprzedzających temperatur :-) i musi się utrzymywać na wysokim poziomie, a o ciąży można mówić jak FL jest powyżej 16 dni :-)

reklama
fifka a malutka rośnie jak na drożdżach i prawie całe dnie gada z kaczuszką ( taką swoją ulubioną grzechotką) a jak nie gada to siłuje się do siadu i już rady jej z tym nie dawałam więc odpuścilam i malutka prawie całkowicie siada. Kryzys laktacyjny zażegnany *( co mnie bardzo cieszy) i jeden ząbek w drodze. Ot taki telegraficzny skrót..

czesc moje kochane!! ja juz powrocilam do was na dobre...wrocilam z gor i wypoczelam niesamowicie..bylo cudownie...rano zjazdy na nartach, po poludniowy plusik i potem spacerek na miasto i zawsze zawitalismy do jakiejs innej fajnej karczmy, no i oczywiscie moja ulubiona kwasnica!!:-)
ehhh...szkoda, ze juz sie skonczylo...
ale dzis znow cudowny dzien...wlasnie zdalam ten ostatni egzamin na ktory ostatnio nie dojechalam i teraz juz mam absolutorium w kieszeni:tak::-) wystarczy sie obronic i bedzie spokoj:happy:
no i nie wiem co z tego szczescia dzis wieczorem robic...macie jakies pomysly?
a co tam w ogole u was, tesknilam juz troszke, chociaz was podgladalam...? Atanek zdala mi relacje mniej wiecej co sie dzieje, wiec chyba jestem na biezaco, no ale wole zapytac, moze jakies nowe dobre wiesci?:-)

Ewika to super! Ja też właśnie zmagam się z kryzysem laktacyjnym, ale powoli z niego wychodzimy - bez dokarmiania. Nooo twoja ma już 3 i pół miesiąca! Duża z niej baba! :tak:

Magda
żebyś wiedziała ze będziemy sikać mlekiem... :szok: Ostatnio podczas kapieli jak usłyszałam ze mały woła na jedzenie to jedna pierś zaczęła aż tryskać mlekiem na ścianę! :eek: Nie wiedziałam ze tak się da,...

Pyscek hahaha faktycznie! Ja się zmagam z anemią po porodzie, więc to też wpływa na mój koloryt skóry. :baffled:

Fifka zrobiłam wizualizację.. i popuściłam.. ja pitolę :-D

ja się przed chwilą dowiedziałam.. że koleżanka być może w ciąży.. test jej pozytywny wyszedł.. najgorsze,że ona dziecka nie chce.. jej partner ma już dorosłe dzieci.. masakra..

Magda Heh... tak to jest że dla jednych ciąża to szczyt marzeń a dla innych to katastrofa... a najgorsze jest to ze te co chcą często zajść nie mogą... życie jest niesprawiedliwe...

Z tym mlekiem to serio... męża aż zawołałam, to pół dnia się ze mnie śmiał że jak te jajka na lany poniedziałek tryskam - tylko mlekiem nie wodą :-D

Milia super! Troszkę ci tego wypoczynku zazdroszczę :-)

mili niestety niema fasoleczek,,
a ja dostaje sporadyczne skurcze.. jak na razie byly 10;50, 11;15; 11;41; 11;56 12;15

18;40, 19;10 i zobaczymy co dalej ;-) wiem jedynie ze sa niezbyt przyjemne... bo bola mnie przy nich plecy ..o 19;35 nastepny boze jak boli...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry