reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atanku kochana z tą ilością to chyba oszalałaś. My skarpetek to może łącznie 4 pary używamy a mamy chyba ze 20. A czapeczki to 2. Jedną po kąpieli a drugą na dwór

ciesze sie bardzo tym bardzej ze niunia dostala 2 kaftaniki :-)

ale jestem głodna , sama nie wiem co bym zjadla coś mi sie chxce

ewika tylko ja wszystko dostalam sama kupilam moze z 3 czapeczki bo byly w komplecikach a reszte dostalam i 2 sa po mnie ;-)
a skarpetki to sama kupilam tylko 3 pary osobno i jedynie raz w aukcji z nosidelkiem 29 par bylo gratis ;-) wiec sie opylalo i wygralam za 14zl aukcje ;-) a reszte dostalam w kartonach bylo to nie wiedzialam ile tego jest ;-)

A ja wam pokażę fotkę!

Biała jestem jak ściana... :szok:

Netka jak to wody nie ma? Zwariowali???

Ewika witaj! Jak małą sie chowa?

Ostatnia edycja:
lamia to fajnie :) eh u mnie teściowa dziś obejrzała zakupy ale wiesz stwierdziła coś co miało znaczyć że fajne i tyle żadnego jakiegoś entuzjazmu ani nic ale niech się buja ja sobie wszystko kupię powoli sama

reklama
magda dobre ;-) mam pytannko czyli tempka w dniu owu spada czy wzrasta bo zgupialam ;-) bo bylam przekonana ze spada

Do góry