reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fasolka po 3pary różnych rozmiarów wystarczy... Ja mam dużo tych par a korzystamy tylko z dwóch bo dobrze się nóżki trzymają i nie uciskają ... te inne na razie spadają ciąglę więc leżą...

reklama
zafasolkuje ja mam napewno wszystkiego zaduzo ale jak juz mi daja to nie gardze sama kupilam tylko 3 pary ;-) w tym jedna zeby powiedziec ze bedzie tata ;-)
hym nie mi nie zmiesci sie bez skladania wszystko bo ja mam posegregowane na bodziaki z krotkim i długim rekawem pajace bez raczek i pajace cale raczki i nozki i rampersy osobno no i mam wszystkie wiekszosci rozmiary w komodzie do 80 bo na niektorych pisze 74 a wielkosci sa 62 wiec kto wie.. a na niektorych wogle rozmiaru nie bylo ;-)

a mama byla w lidlu wlasnie i kupila mi krem waciki i patyczki i ostatnie pudelka dostala z zyrafka ;-) ale sie ciesze ;-)

K&M mam i są BOSKIE! Bardzo często zakładam rajstopki i pół śpiochy (takie luźne rajstopki) i na górę body. One są lepsze niż skarpetki bo malutki ma cieplutko w nóżki a skarpetki szybko spadają.

Fasolka ja urodziłam w 37 tygodniu i 4 dniu. Czyli już szedł mi 38 tydzień.

Atan i tak wszytko jeszcze raz będziesz układać jak się małą urodzi... jak Konrad przyjechał do domu to ja pochowałam wszystko co było na niego za duże - bo tylko robiły sztuczny tłum. Rozmary dopiero zobaczysz jak już Amelka będzie na świecie.

Ostatnia edycja:
a rajstopek mam 18 par ale tylko 2 pary takich malutkich ;-) a reszta to na ponad polroczne i roczne dziecko ;-) dostalam od kolezanki ;-) ladnie zloze i beda czekac ;-) smiesznie tylko ze niektore to w samochody ;-)

ael to fajnie ze paczuszka doszla ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Atanku a te pudełka z żyrafka to te rózowe czy zielone?

Fasolka to pajace z krótkimi rekawami i nogawkami. :-)

rampers-niemowlecy.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry