reklama
Wracam bo mnie Fifka pobije....
Atanku cichaj w ogóle wykasuj tą część z pieniążkami, jesteś wpisana w karteczkę, dołożyłaś się ze mną z ubrankami.
Fasolka rampers to jest ciuszek bez stópek, na krótki bądź długi rękaw, zakładany jak body przez głowę, rozpinany w kroku, nie jak pajacyk na całej długości.
Kochane Iwasek ogromnie dziękuje za paczkę, poryczała się, wszystko jest śliczne, a w ogóle to piszczała na widok poduszki i kubeczka. Tylko prosiłam by zrobiła zdjęcia i pokazała na forum :-)
Wejdzie chyba później bo teraz jedzie do teściowej, więc potem napisze podziękowania i mam nadzieję, pokaże zdjęcia :-)
Atanku cichaj w ogóle wykasuj tą część z pieniążkami, jesteś wpisana w karteczkę, dołożyłaś się ze mną z ubrankami.
Fasolka rampers to jest ciuszek bez stópek, na krótki bądź długi rękaw, zakładany jak body przez głowę, rozpinany w kroku, nie jak pajacyk na całej długości.
Kochane Iwasek ogromnie dziękuje za paczkę, poryczała się, wszystko jest śliczne, a w ogóle to piszczała na widok poduszki i kubeczka. Tylko prosiłam by zrobiła zdjęcia i pokazała na forum :-)
Wejdzie chyba później bo teraz jedzie do teściowej, więc potem napisze podziękowania i mam nadzieję, pokaże zdjęcia :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Wracam bo mnie Fifka pobije....
I ma rację!!! Bo tak to innym dawałaś reprymendę za te "odchodzenie z forum"...

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Aaaa ja też je właśnie chciałam! :-( A mam różowe z żyrafkami...
A czapek w ogóle nie używam...
Mam jedna co po kąpieli zakładam małemu zeby włosy mu wyschły... a tak to leżą i się kurzą... 
A czapek w ogóle nie używam...

I ma rację!!! Bo tak to innym dawałaś reprymendę za te "odchodzenie z forum"...Ja dam ci uciekać... siedź tu i pisz z nami!
Dobrze mamusiu. AA poza tym ja mam dyspensę na ucieczki z forum XD hihi
Atanku a co Ci brakuje z ubranek dla małej?
Atanek tyś szalona jest 
Ael to zdjęcie mnie rozwala na łopaty po prostu prawie się kolacją udławiłam
aaaa i dziękuję wiesz za co
Fasolka ja też będę musiała jak to pukładać wszystko bo może ze dwie małe szufladki z komody będą a tak do półki na podręczne ubranka, a te większe będę mieć w drugim pokoju w szafie co mi się zrobi
to jest nie do uwierzenia nie mam znów wody
Ael to zdjęcie mnie rozwala na łopaty po prostu prawie się kolacją udławiłam
Fasolka ja też będę musiała jak to pukładać wszystko bo może ze dwie małe szufladki z komody będą a tak do półki na podręczne ubranka, a te większe będę mieć w drugim pokoju w szafie co mi się zrobi
to jest nie do uwierzenia nie mam znów wody

ael:wow a co to taki smoczek ???czy osa użądliła twjego królewicza??
neciuszka:no i tunika za ciasna na mnie, ale licze ze po porodze sie zmieszcze;-)
laura: miłego wypoczynku,
ja mam 2 pary skarpetek i jedne te rampersy-dopiero sie od was dowiedziała, ze to jest to :-)
ale u mnie zapach mąż znowuv mipiecze chlebek

neciuszka:no i tunika za ciasna na mnie, ale licze ze po porodze sie zmieszcze;-)
laura: miłego wypoczynku,
ja mam 2 pary skarpetek i jedne te rampersy-dopiero sie od was dowiedziała, ze to jest to :-)
ale u mnie zapach mąż znowuv mipiecze chlebek
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
niemam rozmiarow mniejszych niz 62 i 2 bodziaki mam 58 i nic wiecej wiec zyje nadzieja ze bedzie dluga bo inaczej bede wszystko podwijac ;-) a czapeczek ehh zapomnialam chyba 29bo jedna jest jeszcze do prania bo levela mi przyszlala czapeczke i niedrapki ;-) \milo ze wocilas ael bo ja sie fatalnie czuje... plecy mnie przy kazdym skurczu napier...laja...
melduje ze skonczylam ukladac w komodzie ;-)
melduje ze skonczylam ukladac w komodzie ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: