Pyscek
:)
ona w szoku a ja bym chciała takie krechy ujrzeć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ona w szoku a ja bym chciała takie krechy ujrzeć
oooo tak, kochana...nie wierze...:-) chyba nie da rady...niby "to" robilismy i bylo fajowo, ale...nie nastawiam sie...Mili kochana super że wypoczęłaś może wróciliście nie we dwójkę a w trójkę z tych górtrzymam kciuki &&&&&&&
wez Nati przygotowuj Amelcie do wypadu, ja sie na skurczach nie znam, ale wyglada to dosyc przepowiadajaco...z reszta ja juz ci mowilam, ze ciotka chce zobaczyc Amelcie!!!mili niestety niema fasoleczek,,
a ja dostaje sporadyczne skurcze.. jak na razie byly 10;50, 11;15; 11;41; 11;56 12;15
18;40, 19;10 i zobaczymy co dalej ;-) wiem jedynie ze sa niezbyt przyjemne... bo bola mnie przy nich plecy ..o 19;35 nastepny boze jak boli...
zara wstawie jakies fajne zdjecie dla was wszystkich...a Tobie Neciuszka bryze gorska przywiozlam, tam takie swieze powietrze, ze mozna sie udusicmila witaj witajco mi ładnego przywiozłaś ?
![]()
a ja aż się popłakałam.. bo ja nie wiem co jej mam powiedzieć.. :-( ona już dorosła kobieta.. ma pracę.. ale ani ona ani on nie chcą dzieci.. on ma dwoje z poprzedniego związku... ona wie,że ze mną na temat usuwania nie pogada.. bo ja jestem przeciwnikiem.. łudzi się,że te allegrowe mogą być fałśzywe
Ael kochanie dobrze się czuję, dziś z rana troszkę cierpiałam, ale to z wczorajszego przeżarcia się pączkamihehe ... mąż mnie wkońcu ostatnio dopadł
pomału wraca wszystko do porządku
![]()
no to bedzie trzeba wykombinowac mniejsze ciuszki... kurcze chyba sie znowu skurcze skonczyly ale zato amelka sie obudzila i sie wypina i rusza...