reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

haha Neci ja słyszałam o ziarnku gorczycy aby ucierać brzuchami :-p
Ael hahaha ale by miał mój chłop minę :laugh2:
Mili super zdjęcia :-D sama bym pojechała w góry ... ehh...

reklama
mili slicznie ;-) a mojeee skurcze nie sa regularne.. ciekawe czy sie rozkreca czy tak jak rano opadna z sily ;-)ael niebieskie ciuszki ladne mam ich troszke bo lech poznan robi blekitne ciuszki tez dla dzieci i tatus kupil pajaca ;-)I KAFTANIK
a tez kilka ciuszkow niebieskich dostałam ;-)

Milia a Ty to laska jesteś :-D
A tam dla przyjemności, a może jest lokator? Wszystko możliwe :-)

Pyscku oj tam oj tam, no już nie wierzę, że tacy grzeczni jesteście :-D

ŻABO ja Ci mówię, 18 jak nic zaczniesz rodzić!

ale ael 18n juz blisko zaczynam sie bac... ;-) bo zawsze sie w nocy moze zaczac bo cos dzisiaj wyjatkowo same te skurcze przyszly i były tak czasowo..
10;50, 11;15; 11;41; 11;56 12;15

18;40, 19;10 i 19.35; 20;15 20;32

Żabolcu wiesz, no tak może się z początku zaczynać nieregularnymi. Też tak miałam. Ale wiedz i Fifka Ci to samo napisze, że lepiej prędzej urodzić aniżeli miałabyś na tą akcję czekać i czekać.

reklama
ael ale czekac az beda regularne i wtedy do szpitaka czy jak bo juz zglupialam... bo cos watpie ze wody odejda.. mojej mamie nie chcialyy odejsc i jej przebili pecherz..

Do góry