Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Aaa i obejrzyjcie sobie film "chłopiec w pasiastej pidżamie" noż jest piękny... a płakałam na nim jak bóbr!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
i wszyscy mnie budzili w szczególnosci moja mama która nie wyłączyła sobie budzika w komórce i poszła sie kąpac więc sobie tak dryndal co 10 minut. Później, komórka mojego brata pomyślałam "ludzie litości, dajcie mi spać" nastepnie mama zaczeła suszyc włosy brat wstał kręcił się, strasznie trzaskał drzwiami od toalety i w ogóle katastrofaaa !! wiec stwierdziałam ze wstaje i ide sie kąpać, siedziałam 2,5 godziny w wannie
teraz jem sobie drugie sniadanko i chyba dopiero teraz zaczne nabierac wagi
chciala bym nic nie chudnac po tej ciazy