reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Doniu Amelka prześliczna! Wygląda jakby miała jakieś zagraniczne korzenie :-D Śliczna czarnulka!

Więc mówisz ze jednak łóżeczko byłoby lepszym rozwiązaniem niz kołyska? U nas w ogóle te łóżeczku na razie mało przydatne bo mały w nocy spi ze mną, a w dzień śpi w foteliku lub na leżaczku :-D Owszem odkładam go do łóżeczka jak najwięcej zeby sie przyzwyczajał, ale on tam lepiej sypia na leżaczku i bez łóżeczka by się obeszło :-p

reklama
Pojawiam się i ja! Widzę, że atmosfera troszkę się oczyściła! Ja nie nadrabiam bo nie mam za bardzo na to czasu! Chciałam tylko się pochwalić, że młody wczoraj poszedł spać przed 23 a pierwszy raz do karmienia obudził się o 5.40 :szok::szok::szok:
A teraz idziemy się kąpać więc może potem zajrzę! ;-)

Fifka po prostu kołyska jest za mała, jak Amelcia macha rączkami to uderza w boki, a plusy są takie, że mogę ją pociągnąc za sobą wszędzie i w nocy mam kołyskę przy łóżku no i ma fajne przegródki na dole w sam raz na pampersy i przybory i toaletowe, ale np. nie można zamontowac karuzeli a ta która jest w zestawie jest blada i nudna... ma za to fajne światełka i lampkę nocną.

Magdalena to gratuluję, odpoczelaś sobie. U mnie Amelcia je ostatni raz o 20-21, później budzi się o 2-3 w nocy i później o 6 więc jestem bardzo zadowolona - uroku butli.
Ale powiem Wam, że nieprzespane noce coraz bardziej zaczynają mi doskwierać, jestem zmęczona, a dziś nawet głowa mnie boli ze zmęczenia. Chciałabym żeby ktoś na jeden dzień zajął się Amelcią od rano do wieczora, na szczęście niedługo lecę do Polski to babcia zabawi wnusię :)

Ostatnia edycja:
fifka: w którmym tygodniu ciązy ty urodziła, bo coś mi sie zapomniało ?

donia: tak twoja malutka przesliczna, taka mała egzotyczna piekność :tak:

Ostatnia edycja:
Lamiav w 37 skończonym tygodniu (dokładnie 37 tygodni i 3 dni) A na żołądek możesz wziąć Rennie :tak:

Magdalena
gratuluję! Oby więcej takich nocy!

Konrad też potrafi ciągiem spać nawet po 7 godzin! Ale z reguły budzi się tylko raz w nocy na karmienie (koło 4) więc ja nie wiem przy nim co to nieprzespane noce...serio... (tfu tfu by nie zapeszyć ale robi co noc po 5-7 godzin przerwy) Do tej pory w dzień bywa różnie ale noce są super, budzimy się razem koło 8 i ja jestem wyspana tak jakbym nie miała niemowlaka w domu! Plus spania razem z dzieckiem...

Ostatnia edycja:
Czesc Kobietki...
Bylam dzisiaj u gina i wracam znow do dupka, ale tym razem 2x1 przez 5 dni, jajniki zdrowe... Jak przez dwa cykle nie zajde to da mi jeszcze jakies leki na poprawienie plodnosci...
A i dal mi namiary na Klinike aby moj zrobil tez badanie nasienia... I nie w Poznaniu a w Lesznie, ponoć lepiej opisane i w wgl...
Podczytuje Was co jakis czas... Gratuluje nowych fasolek i trzymam &&& za nas staraczki :)
A mamusiom chcialam powiedziec, ze macie przesliczne dzieciaczki.... Przyszlym mamą spokojnej ciąży i szybkiego rozwiązania...
Nie pamiętałabym co mialam kazdej napisac, wiec napisałam ogolnikowo;-)

Ostatnia edycja:
A co tu tak cichutko dziewczynki ?:D

Ale macie śliczne dzieciaczki !! Słodyyyycz !
?
A wiecie cooo..Ja dzisiaj cały dzień płaczę! :/ Normalnie masakra. Na serialach, na wiadomościach!!:-) what the fuck ??

Gocha jak to co to? Ciąża!! Haha ja to wyłam w ciaży jak nienormalna na każdym kroku - a zwłaszcza po koniec...:-p Hormony buzują :tak:

Madziulek widzę ze jesteś w dobrych rękach więc pozostaje mi tylko życzyć wam powodzenia i szybkiego zafasolkowania! Jak długo się staracie bo nie pamiętam...

Ależ tu cicho od wczoraj...

Mój malutki przeszedł szczepienia wzorowo! Nie miał ani gorączki ani jakoś specjalnie nie marudził... - jedynie co to się zasikał aż po pachy, bo pielucha przemokła :-D

reklama
Witajcie z rana, ależ mnie dzisiaj głód obudził, zjadłam kanapkę z dżemem i do tego kakao i dalej mnie ssie

Do góry