reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Tak, mąż przebadany. Zdrowy i płodny jak byk. Jak się okazuje ( na razie nic więcej nie wykryto) teraz, gdy mam wyregulowane co było do wyregulowania ze mną tez jest ok. Tylko dlaczego ja nie potrafię w to uwierzyć?
Dobranoc kochana:-)

Ależ jestem nie przytomna... mały od 5 rano z kupką walczy...ale chyba już poszła bo zasną :tak:

Dzieńdobry!!! :-)

Danao serio, lekarze wiedzą z czym to się je! Skoro teraz wszystko w porządku to musi się udać! :-) trzymam kciuki a ty kochana do dzieła!! :-D

Sleepy wyleczysz się z bezsenności jak będziesz miała małego na świecie! :-D

Madziu tobie też przydałoby sie dziecię na bezsenność :-p

Magdalena ja jakoś wolę kombinezony (mam na wiosnę taki polarowy) przynajmniej wiem że nie będzie się podwijać. :tak:

Donia dzięki na nazwę leku!

Kurcze K&M dawano nie było... pewnie już urodziła maleństwo bo to już jej termin.

oj Fifka Fifka :-) ja kocham sen ponad wszystko.. czasami wolę zrezygnować z wieczornego bara-bara i się położyć spać :-p

reklama
Kurde a ja mam dylemat jak nie wiem... jest 20 stopni ciepła na podwórku u nas,,, i nie wiem czy Konrada wziąć w nosidełko czy w wózek... :sorry2:

Do góry