• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

o i ja sie obrobiłam dzisiaj posprzątałam cały dom, włącznie z odkurzanie i myciem podłóg, zrobiłam bułeczki drożdżowe, posprzątałam balkon, pogadałm z rodzicami, bo byli w odwiedziny, i z siostro na skypie sobie posiedziłąm i jakoś dzien miną, czekam na meża i bedzie dzisiaj finisz

reklama
udalomi sie zrobic zdjecie oczkow amelki daje zdjecia obiecane ;-)
Zobacz załącznik 448012moje uchoZobacz załącznik 448013 oo w ciuszku kieszen jest ;-)Zobacz załącznik 448014skarpetki jak podkolanówki a i te ktore powiedzialy tacie ze bedzi tataZobacz załącznik 448015zasypiamy Zobacz załącznik 448016odpoczywamy sobieZobacz załącznik 448017mamie sie udalo zdjcie oczkow zrobic ;-)

9 marzec 2012
K&M
imię: Kacper
waga dzidziusia: 2900 g
wzrost/długość: 51 cm
wiek ciąży: 39 tc
termin:
16 marca 2012

poród: CC

Gratulujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Mineralna tak jak Kwiatuszek pisała! Ostatni raz swoim :-D Dopiero po ślubie wszystkie będziesz miała nazwisko męża :tak:

Kwiatuszku
ja tam mam nadzieję ze nie przyjdzie ta @ ;-)

K&M GRATULUJĘ!!!!!
Tak wiedziałam ze już pewnie jest maluszek twój na świecie!!!

Atanku Aaaaa Amelka zabrała smoka Konrada!! :-D Albo mój taki dżentelmen i się podzielił :-) Na tym zdjęciu Amelcia wygląda ślicznie :* https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=448016&d=1332016720

Ależ dzisiaj cały dzień cichutko na forum było :-D Jak zwykle zresztą w weekend :tak: Konradka właśnie tatuś przewija zaraz ostatnie karmienie i lulku :tak:

My z mężem zaliczyliśmy właśnie kolejny bardzo udany seks! Nareszcie wróciłam do formy choć troszkę denerwuję się ze zajdę znowu w ciąże :-pNiby chcę ale się boję XD

Ostatnia edycja:
K&M gratulacje !! :-)

Ja dziś jestem nie do życia ! Chyba już na dobre zaczynają się mdłości !! Ale może jak wyjdę na te piękne słońce to mi przejdzie :) Ale najpierw muszę iść na uczelnię :baffled: Nawet sobie nie wyobrażacie jak mi się nie chce !!!!!!!!!!!

K&M: gratuluję i witam na świecie nowego mążczyznę

gocha: domyslam sie ze ci się nie chce, najlepszy jest 2 trymestr, przynajmniej ja sie w tedy czułam super

Ja juz wstałąm i jak co noc iałam przed oczmi sufit, a nad ranem dopadł mnie w końcu sen. ,moj córcia oczywiście szalała pół nocy i nie dała ani na chwilke mi zasnąć :shocked2:

reklama
Fakt... Gocha najlepszy jest drugi trymestr. W pierwszym nudności, WYMIOTY, drażliwość na zapachy itp KOSZMAR!! :szok: U mnie to się zaczeło od 7 tygodnia i trwało prawie do połowy ciąży... A w trzecim trymestrze jesteś już duża, ociężała wszytko cię boli... Jak mi ktoś mówi że ciąża to nie choroba to mnie coś trafia bo ja czułam się bardziej chora niż podczas choroby...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry