reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Karolina a ty w ciaży jesteś bo nie pamiętam... Bo jak nie to pewnie grypa żołądkowa...

Mineralna bo to jest właśnie nasza służba zdrowia... a ty nie karmisz już piersią?

Sun najprawdopodobniej te badania nie są refundowane niestety... większość takich badań nie jest na nfz niestety... mogłabyś spróbować umówić się do gina i pogadać o tych badania i poprosić o skierowanie na te które są refundowane to odciążysz nieco budżet.

Natkusia nie ma co zazdrościć bo ty jeszcze trochę i też będziesz miała małego na świecie! A jak juz sie pojawi to czas zasuwa jak nie wiem...

Neciuszka witaj kochana! Ja jeszcze przed śniadaniem... najpierw Konradek najeść sie musiał :-D

reklama
Hej!
No cóż, listopadówka to ja nie będę.:tak: Przynajmniej nie w 2012 roku:tak: Piękna jedna krecha

Natkusia %%% za męża. A takie pytanie mam w jakim charakterze stara się o pracę i jesli mogę zapytać, na którą kopalnię?:-) Mój M też kopalniane chłopię jest i mój chrzestny też.

Cześć Neciuszka :*

Fifka mi teraz czas biegnie jak nie wiem.. czasami jestem w szoku :szok:

Sun wydaje mi się, że warto zrobić te badania więc jak macie fundusze to nie wahajcie się :*

Donao tule :* trzymam &&&&&& za kolejny cykl :* a mój stara się na kopalni Ziemowit w Lędzinach, praca na dole :-) u nas w rodzinie jest pełno górników no i mój też się zdecydował.

Dziękuję za kciuki :* mój Grzegorz jest po rozmowie i musimy teraz czekać do końca przyszłego tygodnia na decyzje :-)

Spoko jest. Po 5 minutowym płaczu sie uspokoiłam. Jakos tak dziwnie, włączył się mi system olewania. Szczerze zaczynam mieć to w d**ie. Brak dziecka nie zniszczy mi życia.
A teraz sobie grzecznie czekam na @ i zacznę sobie 19 cykl starań. Nosz niedługo mi skali braknie:tak:
Natkusia mój M pracuje na tej "najbezpieczniejszej" kopalni w kraju "Anna-Rydułtowy"

Danao przykro mi kochana... tulę Cię mocno... :tak: Będzie dobrze - zobaczysz... Kochana a ile wy się już staracie o dzidzie???? ;-)

Ja wiem, że teraz wydam sporo kasy i na badania, za monitoring, ale może to wszystko da mi jakąś diagnozę i może doprowadzi to do ciąży... Będzie mi ciężko zrobić te wszystkie badania na raz...

Ostatnia edycja:
danao: współczuję, ale i cieszę sie ze tak dzielnie to znosisz, obys miała dużo siły i wytrwałości ale najbardziej życze ci szybko fasolki

donia:
super foteczka , przezabawnie wygląda w tej czapie :-), i takie to maleństwo, aż za serce ściska

sun: no drogie to badania, niestety u nas w kraju za wszystko się słono płaci, a pa,ństwo nic nie pomaga tylko kłody pod nogi kładzie

kwiatusze
: kpiękne pieski, aż sie chce takiego wytarmosić:-D
mineralna: w słuzbie zdrowia zawsze trzeba swoje odczekać, a panie które rejes=trują potrafią życie tak umilić ze w ogóle nic się nie chce

ael: no to masz przeboje, nie dziwie się że nie śpisz, a jest sznasa ze coś z tym tynkiem zrobią, czy mają zamiar to tak zostawić ?

miq: gratulję dziwczynki, ale jak dziewczyny pisały z szaleństwem różu może jeszcze poczekaj, ale wiadomo nie ma to jak zakupy, to jakieś takie uniwersalne rzeczy na razie kupuj

natkusia:
to trzyamam &&&&&&&&& za pozytywną informację o pracy

neciuszka:
a twoja mała w nocy śpi czy buszuje po brzuszku? bo moja to obowiązkowo pobudka około 2 w nocy i szał ciał przez 2 godziny :-p

co jeszczsze miałam odpisać i komu to nie pamiętam,

A ja po sniadanku, mąz pojechał na badanie słuchu bo od jakichś 2 tyg boli go ucho i ma szumy, wybrał antybiotyk od lekarza ale nic nie pomogło, mi sie zdaje ze ma to na tle nerwowym, bo to stres ze mną i porodem, to z badaniem a |RODK, to coś tam w pracy i wszystko w jednym czasie

Ja wczoraj brałąm hydroxyzinum na noc, i spałam jak dziecko, lekarka rodzinna mi przxepisała, bo powiedziałm jej ze spię naprawdę mało i się tym normalnie denerwuje, doszła do wniosku ze mój stres gorzej wpłynie na dziecko niz lek, a ten syrop nie szkodzi dziecku wiec moge pobrac parę dni .

Ostatnia edycja:
Lamiav to możesz się szykować na to ze mała po urodzeniu też o drugiej będzie robiła taką przerwę w spaniu :-D Na twoim etapie ciąży dziecko wyrabia sobie plan dnia na podstawie "twojego życia". Jak mało spisz to jest duże prawdopodobieństwo ze mała też spać nie będzie... :sorry: Dlatego dbaj o siebie kochana :*

reklama
Do góry