reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
[h=6]kuźwa w tym pieprzonym kraju złodzieji ukradli nam rejestracje od samochodu!!! Teraz ani do Polski ani w Belgii zarejestrować się nie da, ja zwariuję z tymi nierobami złodziejami!!![/h]Ja chyba tak jak ael mam zły dzień!!! i do tego jeszcze sobie kark spaliłam w parku, bo siedziałam tyłem do słońca i wyglądam jak wariatka!!!

donia:czego to ludzie nie okradną, zawsze się dziwie że człowiekowi to się wszystko przyda , wspołczuje

magdalena:no to masz sajgon, trzeba czasu żeby sie w drożyć w taki system,

laura: kochana juz nie długo jeszcze 9 tygodni :-) odpoczywaj póki czas, ale wiem co czujesz bo ja miałam dni że świra dostawałam, a siedze już od stycznia na zwolnieniu , w tym tygodniu mam zwolnienie od rodzinnego i na nim że moge wychodzić, wiec juz myslę że w sobotę na zakupy, a w niedzielę jak będe sie w miarę czuła to pojade z rodzicami na giełdę, może coś bym sobie kupiła, pod warunkiem że kasa przyjdzie na konto, bo w lutym było krucho bo mi wypłacili tylko część, za 2 tyg zwolnienia,

Magdalena no nam finansowo też jest nie za bardzo... ale dzięki umowie męża załapuje się na płatny wychowawczy i jak sobie policzyłam ile musiałabym wydać na nianie itp itd to stwierdziłam ze wyszło by mi wypłaty podobnie jak tego co z wychowawczego a tak dziecko ma mamę. Zresztą liczę że mąż prace znieni na wakacje na lepiej płatną bo dostał propozycję.

Donia
no co ty mówisz??? A nie da się jej jakoś dorobić? Na policje zgłaszałaś?

fifka: ja też bym chciał na wychowawczy, ale raczej nie ma takiej możliwości oczywiście kasa, fajnie że u ciebie można, ja nawet jeszcze nie myslę co będzie jak ja wrócę so pracy, moja mama pracuje, teściowa siedzi na emeryturze ale ja jej pytać nie będę ,bo kiedyś móiwła ze juz 3 wnuków wybawiła, poza tym jakoś miałabym opory zostawiać jej moją niunie, nie to żeby krzywdę zrobiła, ale nie wiem , wolałabym mamę, ale nie ma jak

Dziewczyny probem z tą rejestracja jest taki, że już dawno powinniśmy przerejstrować samochód w Belgii, a teraz jak zgłosimy to na policję to grozi nam mandat 1000euro :szok: a i ubezpieczenie tu kosztuje 60 euro miesięcznie jak byśmy chcieli przerejstrować :-(
zaraz mąz wróci z pracy to pójdziemy na policję ale po cholerę mi to nieszczęście.
Oby ręce uschły temu złodziejowi. Chyba zostanę rasistką!!!!

Lamiav u mnie teściowa pracuję teraz jako niania, więc jest zajęta. Niby mogłaby się zwolnić i pilnować Konrada ale tu chodzi o kasę... bo wtedy jej musielibyśmy też płacić... Ale jakoś też mam duży opór przed zostawianiem jej swojego dziecka... tak jak piszesz, nie chodzi o to ze krzywdę zrobi ale jakoś tak nie... :confused2: A moja mama pracuję...

Mineralna.. kiepska sprawa :-( najs:-(zybciej jechać na te konsultacje żeby mała się nie męczyła <tuli> .. trzymam &&&&!

Donia no co Ty gadasz :szok: ale wałek.. czy lud:szok:zie są normalni? :eek:

Mag co za aktywność :-D ale po kilku razach wpadniesz w rutynę..

Lamiav Fifka ja mojego Małego też nie dam w ręce teściowej. Nie i koniec. Mój G też jest za tym więc musimy pomyśleć jak to zrobimy :sorry:

A ja śmigam na spacerek z mężem.. Ojj jak ja dawno nie byłam :-):-):-)

Hahaha biedne te teściowe! :-D Chyba każda synowa ma do nich jakieś "ALE" :-p

Dziewczyny mam do was ogromną prośbę! Która z was wie jak się piszę eseje? Muszę napisać na zaliczenie a jak do tego usiadłam to czuję się jeszcze głupsza niż byłam... :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
fifka: a na jaki temat masz esej napisac?

A co do teściowych, to moja jest w miarę, jak sie nie wtrąca, ale wydaje mi się czasmi taka oschła, jakoś nie przypominam sobie żeby wnuki przytulała, brała na kolana, po za tym to głośno mówi, takim podwyższonym tonem, i lubi wszystko po swojemu robić, a mama to mama, czasmi mi działa na nerwy, ale wiem że jest łagodna, ugodowa, i jak poprosze ją zeby coś zrobiła tak, a tak to wiem ze tak zrobi i uwielbia małe dzieci,

Do góry