reklama
no slyp: jesteś stracha tylko napędzasz
, ja jutro do gina, zobaczymy czy mnie tym razem zbada, czy nie i czy usg zaproponuje, myse co by tu mu powiedziec zeby chciał zrobić .
A masz jakiś sluz taki budyniowy?? bo ja mam juz dość długo i ciekawi mnie czy to jakis sygnał czy po prostu tak ma być
laura: no eszcze troszke masz czas, ale im bliżej tym sie człoweik bardziej niecierpliwi
, ja jutro do gina, zobaczymy czy mnie tym razem zbada, czy nie i czy usg zaproponuje, myse co by tu mu powiedziec zeby chciał zrobić .A masz jakiś sluz taki budyniowy?? bo ja mam juz dość długo i ciekawi mnie czy to jakis sygnał czy po prostu tak ma być
laura: no eszcze troszke masz czas, ale im bliżej tym sie człoweik bardziej niecierpliwi
Melduję się :-)
Po wizycie u diabetologa jestem.. No cóż, cukrzyca ciążowa jak się patrzy
już miałam dzisiaj wizytę u dietetyka tak więc ścisła dieta i kontrola cukru. Przez tydzień mam na diecie mierzyć cukier, jak będzie w normie to ok a jak nic się nie zmieni to insulina, no i w środę kolejna wizyta. Ale z młodym damy radę! 
Neciuszka tak, mam mierzyć po godzinie i wszystkie wyniki od wczoraj (bez diety) mam powyżej normy. Zobaczymy jak na diecie
Sleepy Ty to hardcore
oby Filip nie śpieszył się bo zostanie bez pieluch
i Ty nie strasz tutaj kobietki.
Lamiav jak tam u Ciebie?
Po wizycie u diabetologa jestem.. No cóż, cukrzyca ciążowa jak się patrzy
już miałam dzisiaj wizytę u dietetyka tak więc ścisła dieta i kontrola cukru. Przez tydzień mam na diecie mierzyć cukier, jak będzie w normie to ok a jak nic się nie zmieni to insulina, no i w środę kolejna wizyta. Ale z młodym damy radę! 
Neciuszka tak, mam mierzyć po godzinie i wszystkie wyniki od wczoraj (bez diety) mam powyżej normy. Zobaczymy jak na diecie
Sleepy Ty to hardcore
oby Filip nie śpieszył się bo zostanie bez pieluch
i Ty nie strasz tutaj kobietki.Lamiav jak tam u Ciebie?
natkusia: a dzieki że pytasz, czas leci a nie ma dzieci
, termin juz prawie a ja nic, czekam na jutrzejszą wizyte, chociaz jak byłam tydzien temu na wizycie to myslałam ze nie doczekam do kolejnej, a tu psikus
NO a ty dietka, musisz sie dostosować, moze sie obejdzie bez insuliny.
, termin juz prawie a ja nic, czekam na jutrzejszą wizyte, chociaz jak byłam tydzien temu na wizycie to myslałam ze nie doczekam do kolejnej, a tu psikusNO a ty dietka, musisz sie dostosować, moze sie obejdzie bez insuliny.
sleepyhead9996
Fanka BB :)
lamiav: Właśnie nie! Do tej pory miałam sucho, a wczoraj miałam wrażenie że ze mnie "leci". Ale tak zupełnie wodniście.. Już się zastanawiałam czy nie pakować co tam mam(niewiele...
) i nie jechać na tą ip.. Dziś też tak jest, ale trochę lepiej. Jak założyłam wkładkę to jednak się uspokoiłam, że to tylko wrażenie.. Raz z tydzień temu urodziłam jakiś taki budyń, ale malutko. Może to kawałek czopa? Nie mam pojęcia. Poza tym nic się nie dzieje..
natkusia: czyli jednak..:/ No nic, nie ma się z czego cieszyć bez 2 zdań, ale załamywać się też nie ma co... Będziesz musiała trochę przysiąść nad tym co i kiedy jesz. Pewnie że dacie radę! Michały to są zuch chłopaki (pokażę mężowi, to może załapię się na jakąś pochwałę
)
Uwaga, HIT! Właśnie dzwoniła do mnie przyjaciółka.. Bierze ślub. Kiedy? -Za tydzień. I teraz zagadka dla drogich forumowiczek... kto będzie świadkiem?! ...... Brawo! W nagrodę pokaże wam swoje zdjęcie z wielkiego dnia. Z niepofarbowanymi kudłami o 15centymetrowych odrostach, w jedynej bluzce w która się mieszczę- z niewielkimi dziurkami, ale prawie nie widać, i w spodniach z niezapiętym rozporkiem! A jak się coś ułoży nie po mojej myśli to kto wie, może i z cieknącymi po nogach wodami... MASAKRA!!
natkusia: czyli jednak..:/ No nic, nie ma się z czego cieszyć bez 2 zdań, ale załamywać się też nie ma co... Będziesz musiała trochę przysiąść nad tym co i kiedy jesz. Pewnie że dacie radę! Michały to są zuch chłopaki (pokażę mężowi, to może załapię się na jakąś pochwałę
Uwaga, HIT! Właśnie dzwoniła do mnie przyjaciółka.. Bierze ślub. Kiedy? -Za tydzień. I teraz zagadka dla drogich forumowiczek... kto będzie świadkiem?! ...... Brawo! W nagrodę pokaże wam swoje zdjęcie z wielkiego dnia. Z niepofarbowanymi kudłami o 15centymetrowych odrostach, w jedynej bluzce w która się mieszczę- z niewielkimi dziurkami, ale prawie nie widać, i w spodniach z niezapiętym rozporkiem! A jak się coś ułoży nie po mojej myśli to kto wie, może i z cieknącymi po nogach wodami... MASAKRA!!
Ostatnia edycja:
slyp: a widzisz, moze to mój czopek tak na raty, ?! ale sama nie wiem, bo gdzieś czytałam ze to raczej przeżroczysty sluz lub podbarwiony krwią, a moj to taki budyń, wiec moze to jakieś zapalenie czy co , a grom go wie,
Lamiav Malutka się w ogóle nie śpieszy i bawi się z Tobą ;-) jutro przyciśnij gina żeby zobaczył jak szyjka to będziesz wiedzieć na czym stoisz. Doczekasz się Kochana :* jeszcze parę dni
Ano dietka czeka.. Jak odebrałam wyniki to byłam zalana łzami i załamana. A teraz zupełnie inaczej do tego podchodzę
Michał jest dla mnie najważniejszy i wiem, że wszystko będzie dobrze bo nie ma innej opcji tylko trzeba troszkę zmienić przyzwyczajenia.
Ano dietka czeka.. Jak odebrałam wyniki to byłam zalana łzami i załamana. A teraz zupełnie inaczej do tego podchodzę
Michał jest dla mnie najważniejszy i wiem, że wszystko będzie dobrze bo nie ma innej opcji tylko trzeba troszkę zmienić przyzwyczajenia.Kupiliśmy wózek!!!! 
Cieszę się jak durna, chociaż młody nim będzie jeździł
Poszliśmy do naszego ulubionego sklepu, kobita oczywiście już nas będzie znać, dała nam rabat na wózek.
Wpadłam i od razu zauważyłam ten jeden, okazało się, że z tej samej firmy, to przynajmniej wiemy co i jak, jak się to je. Tylko inny typ, nowocześniejszy. Koła ledwo wyjechane, wszystko wręcz jak nowe wygląda, tylko zakurzone.
Wózek kosztował 220 zł, myśmy dali 200 zł :-) , ten sklep nieźle na nas zarabia
Tak wygląda

Cieszę się jak durna, chociaż młody nim będzie jeździł

Poszliśmy do naszego ulubionego sklepu, kobita oczywiście już nas będzie znać, dała nam rabat na wózek.
Wpadłam i od razu zauważyłam ten jeden, okazało się, że z tej samej firmy, to przynajmniej wiemy co i jak, jak się to je. Tylko inny typ, nowocześniejszy. Koła ledwo wyjechane, wszystko wręcz jak nowe wygląda, tylko zakurzone.
Wózek kosztował 220 zł, myśmy dali 200 zł :-) , ten sklep nieźle na nas zarabia

Tak wygląda
witam kobietki tęsknił ktoś?
tyle o ile nadrobiłam was
atanek naprawdę późno chodzicie spać, ja ciekawa jestem jak u nas będzie pielęgniarki stwierdziły że ma dziewczyna charakterek i ciężka w chowie domowym będzie jak to mawia jej mąż
lamia matko jedyna kochana aleś naprodukowała, ja tyle miałam zrobić i nic nie zrobiłam
natkusia kochana dasz radę z dietką nie jest tak źle a może być tak jak u mnie że będziesz i tak mogła sporo zjeść różnych rzeczy i mieć dobry cukier, grunt to jeść co 3 godziny i lekką drugą kolację koło 21 ograniczyć do minimum ziemniaki i kluchy u mnie to wystarczyło, trzymam &&&&&& żeby u Ciebie też tak było
sleep no już się przeraziłam że rodzisz pieronie ale widzę że jesteś
fifka miłego popołudnia z mamą, a jak by coś nie tak było z małym to lekarz by coś ci powiedział
sil raz jeszcze dziękujemy przydadzą się na pewno :*
mnie dziś wyciągnęli szwy i dostałam pozwolenie na normalną kąpiel
byliśmy u Gosieńki ale dosłownie kilka minut bo mieli im akurat przywieźć dwoje na raz dzieciaczków w ciężkim stanie i tak byśmy musieli wyjść bo szykowali miejsce na sali gdzie nasza kobietka jest a poza tym mąż do pracy musiał. Jutro na dłużej pojadę. Po powrocie odciągnęłam mleko i poszłam spać oboje jesteśmy wykończeni doba dla nas za krótka. Dziś mój mąż o godzinie 5 rano malował dwie ściany w pokoju tym drugim bo brakuje czasu na wszystko, jutro znów wieczorem będzie malować bo inaczej się nie da chwilowo, a kolega co nam szafę robi też się postarał i prawdopodobnie będzie w sobotę montować więc musi być pomalowane, umawialiśmy się na tydzień później ale cieszymy się że się stara w taki sposób też nam pomóc. Będzie gdzie przenieść rzeczy a nie wkładać w kartony narazie.
ael fajny ten pojazd
jak się pogoda zrobi musimy nasz ściągnąć ze strychu przeczyścić i będzie czekał
tyle o ile nadrobiłam was
atanek naprawdę późno chodzicie spać, ja ciekawa jestem jak u nas będzie pielęgniarki stwierdziły że ma dziewczyna charakterek i ciężka w chowie domowym będzie jak to mawia jej mąż

lamia matko jedyna kochana aleś naprodukowała, ja tyle miałam zrobić i nic nie zrobiłam
natkusia kochana dasz radę z dietką nie jest tak źle a może być tak jak u mnie że będziesz i tak mogła sporo zjeść różnych rzeczy i mieć dobry cukier, grunt to jeść co 3 godziny i lekką drugą kolację koło 21 ograniczyć do minimum ziemniaki i kluchy u mnie to wystarczyło, trzymam &&&&&& żeby u Ciebie też tak było
sleep no już się przeraziłam że rodzisz pieronie ale widzę że jesteś
fifka miłego popołudnia z mamą, a jak by coś nie tak było z małym to lekarz by coś ci powiedział
sil raz jeszcze dziękujemy przydadzą się na pewno :*
mnie dziś wyciągnęli szwy i dostałam pozwolenie na normalną kąpiel
byliśmy u Gosieńki ale dosłownie kilka minut bo mieli im akurat przywieźć dwoje na raz dzieciaczków w ciężkim stanie i tak byśmy musieli wyjść bo szykowali miejsce na sali gdzie nasza kobietka jest a poza tym mąż do pracy musiał. Jutro na dłużej pojadę. Po powrocie odciągnęłam mleko i poszłam spać oboje jesteśmy wykończeni doba dla nas za krótka. Dziś mój mąż o godzinie 5 rano malował dwie ściany w pokoju tym drugim bo brakuje czasu na wszystko, jutro znów wieczorem będzie malować bo inaczej się nie da chwilowo, a kolega co nam szafę robi też się postarał i prawdopodobnie będzie w sobotę montować więc musi być pomalowane, umawialiśmy się na tydzień później ale cieszymy się że się stara w taki sposób też nam pomóc. Będzie gdzie przenieść rzeczy a nie wkładać w kartony narazie.ael fajny ten pojazd
reklama
neciuszka: no to macie plan działania ułozony, tyle sie u Was teraz dzieje rzeczy na raz, ale tak to juz jest jak nic , to nic, a jak sie zacznie to konca roboty nie widać , a zamroziłam sobie częśc pierożków na póxniej bo ja bardzo lubie a na pewno nie bedemiała przy dziecku czasu na lepienie, troche z brzuchem dziwinie było bo mi przeszkadzał i miałam pełno mąki na brzuchu ale za to podłoga czysta 
slyp: no to masz babo placek, czy ta kolezanka zwariowała, chce mieć taka niepewną świadkową ;-), zaopatrz sie w pampersa na wody w razie czego
ale zycze zeby ci sie nie przydało hihi
ael: no to gratuluje zakupu wózka, oby dobrze sie prowadził i nic nie odpadło

slyp: no to masz babo placek, czy ta kolezanka zwariowała, chce mieć taka niepewną świadkową ;-), zaopatrz sie w pampersa na wody w razie czego
ale zycze zeby ci sie nie przydało hihiael: no to gratuluje zakupu wózka, oby dobrze sie prowadził i nic nie odpadło

Podziel się: