reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kwiatuszku możliwe bo mnie się z nosa leje ciurkiem woda wręcz a ja uczulona na pyłki.

ale ja jestem kurier przywiózł dziś to co zamówiłam z allegro przewijak i inne rzeczy i uświadomiłam sobie właśnie że chciałam ze dwa pokrowce na przewijak mieć i nie zamówiłam.

mnie właśnie zatkało bo rozmawiam z kolegą męża o tym tamtym i o zabawkach które fasolka mi poleciła a ten głupek że on kupi małej na prezent od wujka :szok::szok::szok:

Ael: limuzyna jak się patrzy. Masz racje- lepszy znany wróg;)

Necia: ja tęskniłam:zawstydzona/y: Nie rodzę, spokojnie;) A co do przygotowań.. Teraz się nabiegacie i namęczycie,ale chociaż będzie z głowy i Małgorzata wasza cudna będzie miała jak w pałacu;)

lam: świetny pomysł z tym pampersem! Muszę jej powiedzieć, to może sama ze mnie zrezygnuje;)

Przepraszam ze nie odpisuję każdej ale mały ma dzisiaj wyjątkowo marudne popołudnie.............................. Jak zaśnie to poodpisuję każdej :*

slyp: a widzisz, moze to mój czopek tak na raty, ?! ale sama nie wiem, bo gdzieś czytałam ze to raczej przeżroczysty sluz lub podbarwiony krwią, a moj to taki budyń, wiec moze to jakieś zapalenie czy co , a grom go wie,

Czop śluzowy to właśnie taki białawy gęsty budyń. Mówi ci to osoba która widziała czop śluzowy i zostało to potwierdzone przez lekarzy w szpitalu (że to właśnie czop śluzowy) Jeśli nie ma krwi znaczy ze odeszła tylko część, ale może druga część odejść dopiero w trakcie porodu. Tak więc oznacza to ze coś tam u ciebie rusza!!

Choć spokojnie bo czasem się zdarza ze poród jest nawet po 2 tygodniach od odejścia czopu. :tak:

Fifka jakoś ci wybaczę :p

sleep czy wy chcecie mieć mnie na sumieniu jeszcze mnie boli jak się śmieję,a wizja ciebie na tym ślubie w stroju jaki piszesz i pampersie no wybacz:-D. Teraz jest ciężko oboje jesteśmy zmęczeni ale jakoś damy radę. Myślę, że za tydzień już będzie zrobione wszystko ze spraw remontowo przemeblowaniowych to wtedy zostanie nam tylko jeżdżenie do szpitala i oczekiwanie na powitanie w domu naszej księżniczki.

Zmordowałam wkońcu drugą pracę maturalną i wysłałam teraz tylko czekać na pieniążki :tak: zapomniałam wam napisać ale teściowie mnie zadziwiają nieraz najchętniej byśmy ich w kosmos wysłali a wczoraj wieczorem przyszli do nas i dali nam tyle ile zapłaciliśmy za łóżeczko a dali nam też swego czasu 200 zł na wózek.

fifka: ty małpo jedna to mnie pocieszyłaś, nawet 2 tygodnie po !!!??? to sobie jeszczemoze poczekam :-D.
Oj twój maluszek ma cięzki dzień, a jak dziecko ma ciezki dzien to i mamusia, oby mu sie szybko humorek poprawił

neciuszka:
no widzisz, mówia ze muzyka łagodzi obyczaje, a dziecko zbliża, zreszta nie dziwie sie jak twoja małą wróci do domu to z miłości twoi teściowie gotowi jej nieba przychylić, bo jak tu nie kochać takiej kruszynki

slyp: ja też cie widze wtakim weselnym stroju :-D dobrze ze ja nie mam żadnej imprezy bo mam tylko jeden zsetaw ubrania w które sie mieszcze :-p

Sleep ja się powtórzę! uwieeeeeeelbiam Cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

Necia no to jednak dobrzy kudzie z nich :-) ciesz się póki okazują serce bo jak wszystko wróci do normy to oni też mogą przejść z powrotem do swojej bajki :-p

A ja zapakowałam już prezent na czwartkowe wesele... a poza tym jestem zła bo miało przyjść dziś łóżeczko turystyczne i nie ma... :eek:

Ja wam powiem że żarty żartami, ale poważnie nie mam w co sie ubrać i wyglądam jak dupa.. Aż szkoda że mam pełne uzębienie,bo do tego wizerunku brakowałoby tylko żebym nie miała chociaż dolnej jedynki.. Przecież nie kupię sukienki na ostatni tydzień ciąży!:szok:

Necia: Ciesz się nimi póki nie ma małej w domu. Kolejnym testem będzie jak się pojawi. Czy nie będą próbować swoich zasad wprowadzać.. Wiesz jak mowią.. nie chwal dnia...;)

reklama
Do góry