Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magdalena u nas była burza dzisiaj. Dokładnie nad nami!
Musieliśmy wszytko z kontaktów powyciągać na czas burzy bo strach...
Pyscku oj nie mów tak... nie wiadomo jak to będzie :* ale ja wierzę ze końcu doczekam się bobasa mojej żonki!
Fasolka no widzisz. Ja nie wiem jakie są zalecenia co do wcześniaków choć po swoim - niby nie wcześniak ale jednak 3 tygodnie krócej w brzuchu siedział - widziałam ze potrzebują one więcej otulania i bliskości. Poza tym każde dziecko ma swoje upodobania! Tak jak piszesz o tych stópkach Łucji! Konrad jak poczuł wolność to nie chciał być krępowany bo zaczynał marudzić i się kręcić.
Idę spać kochane bo jutro mały pewnei o 6 zrobi mi pobudkę i będe ledwo żywa...
Musieliśmy wszytko z kontaktów powyciągać na czas burzy bo strach... Pyscku oj nie mów tak... nie wiadomo jak to będzie :* ale ja wierzę ze końcu doczekam się bobasa mojej żonki!
Fasolka no widzisz. Ja nie wiem jakie są zalecenia co do wcześniaków choć po swoim - niby nie wcześniak ale jednak 3 tygodnie krócej w brzuchu siedział - widziałam ze potrzebują one więcej otulania i bliskości. Poza tym każde dziecko ma swoje upodobania! Tak jak piszesz o tych stópkach Łucji! Konrad jak poczuł wolność to nie chciał być krępowany bo zaczynał marudzić i się kręcić.

Idę spać kochane bo jutro mały pewnei o 6 zrobi mi pobudkę i będe ledwo żywa...

nie spie już od ponad godziny, mimo że położyłma sie spaćo 00.30 wiec mam juz dość wiercenia sie w łóżku, w telewizji nic nie ma ciekawego, nudzę sie
moża któras cierpi na bezsennosć?????Z nudów wypiłam już 1,5 l wody i co tu więcj robic, zaraz sie głodna zrobię