reklama
Cześć dziewczyny :*
Czekam jeszcze na USG i jak z Maluszkiem i szyjką będzie dobrze to dzisiaj do domu~!
Niestety troszkę się zdołowałam.. bo mam już wyniki posiewu i okazało się, jestem nosicielem paciorkowca grupy B :-( on może wywołać przedwczesny poród bo może uszkodzić pęcherz płodowy albo dzieciątko może się zarazić w czasie sn. Nie będą mnie leczyć w tym kierunku ponieważ ta bakteria ciągle powraca a w czasie porodu sn będą musieli mi i Michałowi podać antybiotyk.. Jak nie urok to sraczka.. Tu cukrzyca.. tu piep***na bakteria i w oby dwóch przypadkach ryzyko przedwczesnego porodu.. Mam stracha.. tak się o niego boję..
Fifka fakt od bb można się uzależnić.. Będziemy strasznie tęsknić za Tobą bo jednak ja przyzwyczaiłam się, że codziennie tu jesteś :* ale oczywiście najważniejszy jest Konrad i mu się powinnaś się poświęcić.. TYlko zaglądaj tutaj :*
Lamiav raporcik
Sleepy jak tam?
Dzisiaj nie mam weny i złapałam doła.. :-(
Czekam jeszcze na USG i jak z Maluszkiem i szyjką będzie dobrze to dzisiaj do domu~!

Niestety troszkę się zdołowałam.. bo mam już wyniki posiewu i okazało się, jestem nosicielem paciorkowca grupy B :-( on może wywołać przedwczesny poród bo może uszkodzić pęcherz płodowy albo dzieciątko może się zarazić w czasie sn. Nie będą mnie leczyć w tym kierunku ponieważ ta bakteria ciągle powraca a w czasie porodu sn będą musieli mi i Michałowi podać antybiotyk.. Jak nie urok to sraczka.. Tu cukrzyca.. tu piep***na bakteria i w oby dwóch przypadkach ryzyko przedwczesnego porodu.. Mam stracha.. tak się o niego boję..
Fifka fakt od bb można się uzależnić.. Będziemy strasznie tęsknić za Tobą bo jednak ja przyzwyczaiłam się, że codziennie tu jesteś :* ale oczywiście najważniejszy jest Konrad i mu się powinnaś się poświęcić.. TYlko zaglądaj tutaj :*
Lamiav raporcik
Sleepy jak tam?
Dzisiaj nie mam weny i złapałam doła.. :-(
natkusia Lamia raporciku nie da
bo pojechała wczoraj do szpitala. Ma skurcze co 10 min od wczoraj a przez noc rozwarcie ruszyło 1,5 na 3,5 cm tylko.
Kochana jesteś pod dobrą opieką wiem że teraz załapałaś doła ale z cukrzycą sobie dietą poradzisz, gorzej z bakterią ale na to też sposób jest dadzą wam antybiotyk i będzie dobrze :* trzymaj się mocno i nie poddawaj dla swojego maluszka kochanego. Im ty będziesz spokojniejsza to on też i niech sobie posiedzi tam dłużej. A teraz przemawiam do Michasia: kochany kawalerze ty się proszę nie zapatruj na Łucję i Małgosię tylko sobie tam u mamusi siedź grzecznie dziewczyny zaczekają na Ciebie
bo pojechała wczoraj do szpitala. Ma skurcze co 10 min od wczoraj a przez noc rozwarcie ruszyło 1,5 na 3,5 cm tylko.Kochana jesteś pod dobrą opieką wiem że teraz załapałaś doła ale z cukrzycą sobie dietą poradzisz, gorzej z bakterią ale na to też sposób jest dadzą wam antybiotyk i będzie dobrze :* trzymaj się mocno i nie poddawaj dla swojego maluszka kochanego. Im ty będziesz spokojniejsza to on też i niech sobie posiedzi tam dłużej. A teraz przemawiam do Michasia: kochany kawalerze ty się proszę nie zapatruj na Łucję i Małgosię tylko sobie tam u mamusi siedź grzecznie dziewczyny zaczekają na Ciebie

S
Silmiriel
Gość
Lamia &&&&&&&&&&&&&&&, od 4 idzie szybko, więc niewiele zostało
Wiem kochana że trudno ale trzeba próbować dla jego dobra :* ja za was trzymam kciuki mocno bardzo.
a Gosia przybiera codziennie po ok 30 g jada z butli już. jest ona jedna panienka na 6 chłopaków na oddziale
jak uda nam się spotkać ordynatora to pogadamy z nim o wynikach itp.
a Gosia przybiera codziennie po ok 30 g jada z butli już. jest ona jedna panienka na 6 chłopaków na oddziale
jak uda nam się spotkać ordynatora to pogadamy z nim o wynikach itp.Necia No to super :-) Maleńka na prawdę idzie szybko do przodu.. Chyba chcę szybko wrócić do domu ;-) strasznie się cieszę, że ułożyło się u Was :* trzymam mocno &&&& żeby wyniki był idealne!
Lamiav napisała mi przed chwilą, że ma rozwarcie na ponad 3 palce i liczy na to, że do wieczora się uda
Sil jeszcze raz dzięki :*
Lamiav napisała mi przed chwilą, że ma rozwarcie na ponad 3 palce i liczy na to, że do wieczora się uda

Sil jeszcze raz dzięki :*
Hejo wróciłam po wielkich bojach na uczelni !! Miałam tylko zaliczeń że szok ! Ale już wszystko za mną ! Zaliczyłam wszystko zostały mi tylko 2 przedmioty i obrona :-)
Nie wiem czy nadrobię ale biorę się za to od zaraz ! Widzę tylko że Lamiav na porodówce !!!! Trzymam kciuki i czekamy na info !!
Fifka będę tęsknić :* Wpadaj jak najczęściej !!
Natkusia trzymam kciuki za Ciebie !! Moja siostra też miała paciorkowca i nic się nie stało urodziła w 39 tc i wszystko było okej ! Głowa do góry !!
Necia ale masz silną i dzielną dziewczynę !! Na pewno niedługo wyjdzie do domku !
A ja za 2 dni zacznę 12 tydzień
Już nie mogę się doczekać usg w 13 tc bo ostatnio widziałam fasolinka w 7 tyg 
Nie wiem czy nadrobię ale biorę się za to od zaraz ! Widzę tylko że Lamiav na porodówce !!!! Trzymam kciuki i czekamy na info !!

Fifka będę tęsknić :* Wpadaj jak najczęściej !!
Natkusia trzymam kciuki za Ciebie !! Moja siostra też miała paciorkowca i nic się nie stało urodziła w 39 tc i wszystko było okej ! Głowa do góry !!
Necia ale masz silną i dzielną dziewczynę !! Na pewno niedługo wyjdzie do domku !

A ja za 2 dni zacznę 12 tydzień
więcej z wami popiszę po południu a teraz zmykam bo mleko i do małej jedziemy zanim mąż do pracy będzie musiał.
gocha dziękuję oby tak dalej szło to szybko wróci do domku
dagne dziękuję bardzo ale to bardzo aż mi się humor poprawił, śliczności :*
gocha dziękuję oby tak dalej szło to szybko wróci do domku
dagne dziękuję bardzo ale to bardzo aż mi się humor poprawił, śliczności :*
reklama
S
Silmiriel
Gość
Gocha super, gratuluję, to teraz laba 
Natkusia, nie ma za co
Natkusia, nie ma za co
Podziel się: