reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

oo 22 to zaraz peknie ;-) to trzymamy kciukasy z Amelka Zobacz załącznik 459774

iwasku to pierwsze wiazanie to raz dwa mi poszlo i jak zawiazalam to nie musze nawet rozwiazywac bo nadaje sie znowu ;-) a inne to jak cwiczylam z pluszakiem bo niunia dalej spi tak jej wygodnie na podusi ze zmienilam pieluche dalam cyca i zasnela ;-) to nawet nie 5 minut ;-)

iwasku na tej stronie tu jest link do instrukcji wiazania http://womar.com.pl/pdf/PL/instrukcje/instrukcja_chusta17.zip

Ostatnia edycja:
reklama
Iwasku, nie kombinuj, tylko kupuj, jak masz ochotę. Ja nadal bez wózka i chusta to jest wybawienie. Atan dobrze robi ćwicząc na pluszakach :) najlepiej z nogami ;) i nie zniechęcajcie się, dzieci zazwyczaj na początku nei lubią chust, wiadomo, coś nowego, ale przywykną. Moja np kocha tylko na polu, w domu muszę ją wsadzać szybko, ale jak widzi, to się cieszy strasznie, bo wie, że idziemy na pole, a to polowe dziecko (ja też polowa, bo ja spod Krakowa ;) )

Danao &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Daje jedno zdjątko, wiem wiem nie chcecie, ale no cóż :-) :p

581440_426449187384772_100000590835717_1417461_208407481_n.jpg

ael sliczny wow ;-) zakochalam sie ;-)zawsze chcemy zdjecia ;-)

niunia mi sie budzi ale slicznie spala ;-) jestem prze szczesliwa ;-)choc chyba zasypia dalej ;-)

pyscek sliczny chomiczek ;-)

no moj pluszak zaba ma nogi ;-) a ja ja tylko narazie mialam w tej pierwszej pozycji kołyska boje sie ja tak do gory brac bo ona jeszcze glowki nie trzyma jak bedzie trzymac to zaczne ten pojedynczy x i kieszonka mi sie podoba fajnie i szybko sie ja robi ;-) a na podwojny x niestety moja chusta jest chyba za krotka bo tak na styk wyszlo z pluszakiem wiec niewiem... ja troche duzy biust mam ....

kupilam mniejszabo pytalam pani co je sprzedaje i doradzila mi ta powiedziala ze wieksza jest na ludzi rozmiaru 48 wiec uznalam ze taka duza nie jestem.. ale reszta wychodzi wiec niemusze podwojnego robic przeciez ;-)

a tu moje pierwsze adidaski Zobacz załącznik 459786 uznaje ze tak mi sie podobaly buciki dla dzieci i uwazam ze to zbedny wydatek nastepnym rzem buty kupie jak bedzie potrzeboowac i odpowiedni rozmiar bo te kupilam i watpie by je kiedys zalozy bo beda wtedy za male wiec tylko do zdjecia zalozone ;-)

cisza nastala wiec narazie kochane ide poogladac tv bo juz mnie oczy od kompa bola...

Ostatnia edycja:
Wiem, Atanku, ale te panie z reguły tego nie noszą. Ja mam 38 i do kieszonki wiążę na styk :) jak mi podasz na pw maila to Ci poślę skany większej ilości wiązań, z innej chusty, bo Womar ma mało w tej książeczce

reklama
Do góry